Taksitle telefon almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hepsiburada gibi sitelerden telefonu kredi kartına tek çekim ile alıp bankanın mobil uygulamasından taksitlendir seçeneği ile taksitlendirebilirsin, ben hepsiburadadan enpara kredi kartım ile telefon almıştım faizsiz bir şekilde taksitlendirmişti. Papara olayına gelirsek, papara bakiye yükleyebildiğin bir bankkart gibi bir şey, kredi kartı olmadığı için hiç bir şekilde taksit yapamazsın. Sonuç olarak taksit istiyorsan kredi kartı şart. Operatörlerin mağazalarından faturaya ek almanı tavsiye etmem, telefon 1000 tl ise senden 1200tl falan istiyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Herşeyden önce hatadır hocam hata.Zaten hiçbir cihaz ederi fiyatta değil bide taksitle ekstra pahalı oluyor parana yazık

Üye
3 HİZMET YILI
taksitle almak kolayda peşin almak varken neden bu işe giriyoruz ah türkiyem bizi ne hallere soktun

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
taksit olayları şuan aşırı sınırlı. vatan bilgisayarın faizsiz kredi ile taksitle telefon satma gibi bi artısı var fakat onun da ücretleri aşırı düşük. yani 6 veya 12 ay gibi taksit seçenekleri istiyorsan fiyatta düşüş yapmak zorunda kalıyorsun ve malesef tr piyasasında o fiyatlarda telefon almak aşırı zor. Legal illegal bilemem fakat istanbulu biliyorsan doğubank gibi yerlerde tanıdık birilerini bulup biraz daha rahat taksit imkanlarına erişebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kartla telefon taksidi yok diye biliyorum bro ama gene bir sormak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bir tek vatan bilgisayar fibabanka 3 ay taksit yapıyor diye biliyorum. onun haricinde gelen yasa ile elektroniğe taksit yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
boşver direk parayı biriktir yetince al taksitle telefon alınmaz başına bişi fln gelirse uğraşırsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
tek çekim yapıp banka yı arayarak taksit yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yeni yapılan kanuni düzenlemelerle sanki taksit seçeneği kalkmıştı

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bak dostum gidiyorsun bir bankaya %0 faizli hesap açılımına özel kredi alıyorsun
tak parayı telefona bas geç %0 faiz olduğu icin taksit taksit normal ödeme yapar gibi ödersin,
olay budur
:brainfree:
Örnek:
Telefon 10k diyelim 10k kredi çektin faiz 0 olduğu için 10k yı 12 taksite bölsek ayda ne yaptı 833 tl fazladan faiz farkı ödemeden telefon sahibi olursun.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
taksit ile alma bence üstüne çok fark koyuyor indirim kovla ucuza alırsın

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
0 Telefonu taksit ile alma kalktı ancak arkadaşın dediği gibi 2 el yenilenmiş telefonları alabilirsin birde yakınındaki bayilere sor onlar taksit ile satabilir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...