Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
arkadaşım tam ekran seçeneği yok hiçbiryerdetam ekrani bida deneyip bana donermisin
olmadı bro başka varmı bildiğinizf1 veya f11 tuşuna basmayı denedin mi bro
oyunu hiç bilmiyorum oyun içi ayarlarla bi ilgisi var mıdır acaba :/arkadaşım tam ekran seçeneği yok hiçbiryerde
Post automatically merged:
olmadı bro başka varmı bildiğiniz
aga sıkıntı panel felanda ölçeklendirme diye bişey var onu pencere tam ekran felan olması lazım wolftü özelliklerde var öle bişe ama olmadıoyunu hiç bilmiyorum oyun içi ayarlarla bi ilgisi var mıdır acaba :/
denemiş olmuyor kankagok un dedii gibi bence f11 i dene
ayarlardan çözünürlüğü yükselt yada düşür mesela benim leptop 1366/768 destekliyor 1360/768 yapsam bile sıkıntı çıkartır dene hepsini elbet olurArkadaşlar Benim bi oyunum var wolftü diye arkadaşlar benim laptop windows 7 iken windows 10 yaptım hiçbir hata fekan olmadı lakin arkadaşlar wolfteamı açtığımda sğından solunda siyah bölme var ve ekran küçülmüş oyunu açtığımda her zaman böle driver ıu güncellememe rağmen hep böyle oluyor güncel herşey güncel bi yardım etseniz be yaaaaaaa
yok ya sanmıyorum kankaaga sıkıntı panel felanda ölçeklendirme diye bişey var onu pencere tam ekran felan olması lazım wolftü özelliklerde var öle bişe ama olmadı
Bu arada windows 10 demo kullanıyorum daha alamdım anahtarı o yüzden olabilirmi demo diye
sağol kanka bi f11 veya çözünlürlüğü bi değiştiriyim belki oluyok ya sanmıyorum kanka
rica ederim kanka eğer olmazsa yaz mutlaka araştırıyorum bende bi sonuç bulduğumda dönerim sanasağol kanka bi f11 veya çözünlürlüğü bi değiştiriyim belki olu
aga sıkıntı sadece 1280p-800 var bende o çözünürlük yok işteayarlardan çözünürlüğü yükselt yada düşür mesela benim leptop 1366/768 destekliyor 1360/768 yapsam bile sıkıntı çıkartır dene hepsini elbet olur
ve düşürdüm olmadı dahada bozuluyo yaniaga sıkıntı sadece 1280p-800 var bende o çözünürlük yok işte
Driver larını güncellersen sorun düzelecektir özelliklede ekran karı driveriArkadaşlar Benim bi oyunum var wolftü diye arkadaşlar benim laptop windows 7 iken windows 10 yaptım hiçbir hata fekan olmadı lakin arkadaşlar wolfteamı açtığımda sğından solunda siyah bölme var ve ekran küçülmüş oyunu açtığımda her zaman böle driver ıu güncellememe rağmen hep böyle oluyor güncel herşey güncel bi yardım etseniz be yaaaaaaa
ekran kartımı söylüyorum ltfn nasıl günceleyeceğim söylermisin googlda çıkmadıu bide sen denesenDriver larını güncellersen sorun düzelecektir özelliklede ekran karı driveri
Bendede oldu nvdia denetim masasına gel ordan masaüstü boyutunu ve konumu ayarlaya gel ordan tam ekran ı seç ölçeklendirme nasıl yapılacaklardan GPU ' seç ve alttaki kutucuğu tikle oyunlar ile başlayana sorun çözülecektir.
bu deil kanka masaüstüne gel sağtıka bas nvdia kullanıyosan nvdia denetim masası cıkarEkli dosyayı görüntüle 46865
aga hangisi masaüstü boyutu felan konum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?