Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
intel knk intelbu deil kanka masaüstüne gel sağtıka bas nvdia kullanıyosan nvdia denetim masası cıkar
işte intelin şeyi çıkmıyokiintel knk intel
Tamam sen dediğimi yapman lazım kanka senin driver da sıkıntı var önce o güncelleştirmeleri yap dediğim. Eğer olmazsa mecbur recover yapcan bilgisayarıintel knk intel
Post automatically merged:
işte intelin şeyi çıkmıyoki
güncelleştirmeleri nerden indircem recover yapmadan yani format atmadanTamam sen dediğimi yapman lazım kanka senin driver da sıkıntı var önce o güncelleştirmeleri yap dediğim. Eğer olmazsa mecbur recover yapcan bilgisayarı
Google a "Windows 10 update asistan " yaz oradan yaparsın bütün güncelleştirmeleri yüklergüncelleştirmeleri nerden indircem recover yapmadan yani format atmadan
aga dediki indirdim win update asistanı en son sürümünü güncellediniz dedi windowsunGoogle a "Windows 10 update asistan " yaz oradan yaparsın bütün güncelleştirmeleri yükler
O zaman senin recovery gerekiyor aga. Bu işlemden sonra tekrar windows 10 update den hepsini yükledikten sonra düzeliyor ama ben denemiştim aynı sorun vardıa
aga dediki indirdim win update asistanı en son sürümünü güncellediniz dedi windowsun
aga olmadı galiba tek çare format atıp winsows update öyle indirmek :d dimia
aga dediki indirdim win update asistanı en son sürümünü güncellediniz dedi windowsun
Bilgisayarındakileri yedekle tabi bu da aynı format gibi birşey zaten ama daha kısa sürüyorO zaman senin recovery gerekiyor aga. Bu işlemden sonra tekrar windows 10 update den hepsini yükledikten sonra düzeliyor ama ben denemiştim aynı sorun vardı
Format ile oluyor mu bilmiyorum ben bilgisayarcıya gittiğimde bana kendisi recovery cdsi verdi al bunla sıfırla sonra o yerden güncelleştirmeleri yükle dedi olduaga olmadı galiba tek çare format atıp winsows update öyle indirmek :d dimi
aga şimdi bnen format atıp windows update asistant mı yüklicemBilgisayarındakileri yedekle tabi bu da aynı format gibi birşey zaten ama daha kısa sürüyor
Post automatically merged:
Format ile oluyor mu bilmiyorum ben bilgisayarcıya gittiğimde bana kendisi recovery cdsi verdi al bunla sıfırla sonra o yerden güncelleştirmeleri yükle dedi olduBende dua ettim ama çok berbat bir sorun bu .D
Recovery cd si ile bilgisayarını sıfırla daha sonrasında google dan windows 10 update güncelleştirmelerini son sürüme kadar yükle hiçbir sorun kalmazaga şimdi bnen format atıp windows update asistant mı yüklicem
hadi bismillah format lıyom hadi bismillah dua etde işe yarasın agaRecovery cd si ile bilgisayarını sıfırla daha sonrasında google dan windows 10 update güncelleştirmelerini son sürüme kadar yükle hiçbir sorun kalmaz
İnşallah reis ama formatlamadan yedekleme yapmayı unutmahadi bismillah format lıyom hadi bismillah dua etde işe yarasın aga
aga yedeklemeye gerek yokİnşallah reis ama formatlamadan yedekleme yapmayı unutma
Haklısın o zaman öyle yap agaaga yedeklemeye gerek yokbi wolftü bide choreme var neyi yedekliyecem
onaylı uye olman için 50 mesaj gereklide konuyla ne alakası varBenim onaylı üye olmam için 1-2 gün beklemem lazım mı aga 50 mesaj olcam şimdi
Sorun çözülünce ulaş bana dostum iyi günler. Öbür şey içinde teşekkürler hallettimonaylı uye olman için 50 mesaj gereklide konuyla ne alakası var report:d
kardeşim ben report etmesem bile mod lar seni görüyor mesajı hemen sil zaten anlattımreis yapma lütfen be report etme çok az kaldı
aga onuda denedim olmadıkanka tam ekran değil de pencereyi seç olması lazım
çözünürlüğü değiştiricen bu seferde masaüstünde kenarları siya oluyorkenarları tam kaplamıyorsa çözünürlüğünü kontrol et farklı çözünürlükleri dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?