Tarayıcı Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Herkese Merhaba

Uzun süredir google chrome kullanıyorum fakat bazen indirmeler 5dk sonra vs. başlıyor. Mağazası olduğu içinde aslında güzel. Google chrome yerine kullanabileceğim sizinden kullandığınız bir tarayıcı önerirmisiniz...

Üye
9 HİZMET YILI
Herkese Merhaba

Uzun süredir google chrome kullanıyorum fakat bazen indirmeler 5dk sonra vs. başlıyor. Mağazası olduğu içinde aslında güzel. Google chrome yerine kullanabileceğim sizinden kullandığınız bir tarayıcı önerirmisiniz...
DOSTUM EN İYİ TARAYICI OPERA VPN Sİ DE VAR BEDAVA AKK İTİ DEVREYE GİRSE BİLE Y1!NA SALLAMIYO

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
DOSTUM EN İYİ TARAYICI OPERA VPN Sİ DE VAR BEDAVA AKK İTİ DEVREYE GİRSE BİLE Y1!NA SALLAMIYO

Geri dönüşün için teşekkürler.
Fakat vpn ile akk nin engelleneceğini sanmıyorum. Geçenlerde speed test yaptım (akk yi aştıkdan sonra) haliyle hız düşüktü, vpn ile deneyince hız normale dönmüştü (akk yi aşmadanki hali) ama sıkıntı şurda download yaparken yine düşük hızda iniyor...
Yani vpn yi akk için kullanmak biraz saçma :) (bana göre)

gAm üstünde reçel bugünlerde geçer
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende opera konusunda arkadaşa katılıyorum dostum , dediği gibi vpn özelliğini verimli kullanabiliyorsun birde bellekten daha az yiyor diye biliyorum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Herkese teşekkürler opera kullanmaya başladım gayette memnunum. Konu kapatılabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...