Gülen İnsan
Süper Üye
beyler teamspeak ta suncun açmak istiyorum oynadığımız çeşitli oyun var arkadaşlarım beraber şöyle ücretsiz yapabileğim bi şeyler biliyormusnuz yardcım olabilrimiz acaba
ya reis dicord eğer uygunsa alrımda team da alıştım baya güzel falan bi discorda bakayım nasıl öbelki ona geçebilirm teşşküleraga ücretsiz işe girme. istersen biriyle ortak ol ama bence şuan en iyisi nitradodan alman o tarz sunucu sitelerinden. uyguna gelir. gerçi eğer tam tavsiyemi istiyorsan hiç alma. discord gibi güzel uygulamalar bedava dururken niye tsde sunucuya para veresin ki?. tabi senin seçimin sana kalmış DEALERS CHOICE
demin mousepaddeydik şimdi burdayız. herneyse aga. discordum Jivareng#8825 discord çok güzel bir uygulama dediğim gibi. serverini açıp modifiye etmen çok kolay kendi istediğin seviyeye getirebilirsin rahatça. discord bedava tamamen. serveri bedava, herşeyi bedava. ts ye alışanlar (bende dahildim buna) discorda geçerken afallarlar. ama discorda geçince dediğimi anlayacaksın daha iyisi bedavayken daha kötüsüne para ödenmez. eywalllaaaaah ve kolay gelsin.ya reis dicord eğer uygunsa alrımda team da alıştım baya güzel falan bi discorda bakayım nasıl öbelki ona geçebilirm teşşküler
tamam reis teşşeküğrler baya bi srounum flaan çıktı ya halledeyim diyorum mouspad falan o yuzdden ekliyorum seni şimdi tamamdırdemin mousepaddeydik şimdi burdayız. herneyse aga. discordum Jivareng#8825 discord çok güzel bir uygulama dediğim gibi. serverini açıp modifiye etmen çok kolay kendi istediğin seviyeye getirebilirsin rahatça. discord bedava tamamen. serveri bedava, herşeyi bedava. ts ye alışanlar (bende dahildim buna) discorda geçerken afallarlar. ama discorda geçince dediğimi anlayacaksın daha iyisi bedavayken daha kötüsüne para ödenmez. eywalllaaaaah ve kolay gelsin.
eywallah kabul ettim arkadaşlığını.tamam reis teşşeküğrler baya bi srounum flaan çıktı ya halledeyim diyorum mouspad falan o yuzdden ekliyorum seni şimdi tamamdır
Post automatically merged:
I solved thanks anyway