Telefon Oneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
kamera odaklı degilim şuan aklımda note 8 iphone x samsung galaxy s9 plus s9 s8 plus veya iphone 8 plus var ama hangisini alacağımi bilmiyorum önermeye devam edin

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Aslında miktarın çok fazla sana çinden telefon almanı önerim geri kalan parada sana kalır istediğini alırsın 6000TL keriz gibi türkiyeden telefon alınmaz

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

biraz daha mantık düşünerek yeni çıkan Power 3 alabilirsin Senin için batarya önemli olabilir oyun anlamında iş ve kullanım süresi olarak çok iyi bu fiyata gidip note 4 belki alamazsın ama suan 2018 teknolojisine sahip en iyi telefonlardan Markada bir şey yok çinde ve türkiyede çok ca bilinmiş bir telefon ve türkiye'de geliyor.
saol Vallaha Ben Bilindik Marka Olmasını tercih ederim benim kullandigim tek marka samsung bu sefer ya samsung ya iphone almayı dusunuyorum

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Ama Bataryası Çok iyiymis

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Aklımda Iphone x de var ama bir yandan s9 plus veya s9 almayı düşünüyorum.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Bilmem artık para senin Senin yaptığında görünüşüne uymak :D
şekli güzel diye onu istiyorsun bunu deme ?

Süper Üye
9 HİZMET YILI
yok benim kullandigim tek marka samsung hiç iphone veya huawei kullanmadim bu sefer ya iphone ya samsung almayı düşünüyorum ama önermeye devam

Süper Üye
9 HİZMET YILI
1 haftaya almayı düşünüyorum onerecek varmi daha

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Galaxy Note Fan Edition düşünebilirsin, her yönüyle mükemmel bir cihaz üzmez seni :)

Süper Üye
9 HİZMET YILI
s9 s9 plus s8 s8 plus iphone x iphone 8 plus note 8 hangisini önerirsin j7 prime yide satcam en az 500 eder o da güzel kullandım

Süper Üye
8 HİZMET YILI
s9 s9 plus s8 s8 plus iphone x iphone 8 plus note 8 hangisini önerirsin j7 prime yide satcam en az 500 eder o da güzel kullandım

Şimdi amiral gemi düşünüyor isen çok seçenek var bütün firmalarda. Ben Iphone kullanmayı bırakan birisi olarak şuanki cihazları hakkında bilgim yok. Sıraladığın cihazlar arasında Samsung serisinden Note 8'i önerirdim ben. Tercih burada sana kalıyor tabi biraz sen birde Note Fan edition incele bir bak derim.

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Vallaha Bilmiyorum Bi Bakalim Iphone x 'in herhalde ios 11 sıkıntısı varmış ve hala çözülememiş bu sebebten dolayı samsung almayi düşünüyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Huawei p20 pro Al yakında çıkacak. Bilinmedik marka deme çünkü gerçekten esaslı bir marka. Hem performans olarak bir canavar hemde servisi var. Güvenilir bir marka. Adı değişik diye yargılama. Yıllardır Türkiye'de satış yapıyor kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...