10 Eki 2023 #1 iXRuee Hileci Geldi Hanım Süper Üye Katılım 19 Şub 2018 Mesajlar 890 Çözümler 18 Tepki puanı 74 Ödüller 8 Yaş 30 8 HİZMET YILI pc üzerinden dizi izleyemiyorum telif hakkı diyor ama telefon'dan aynı site üzerinden izleyebiliyorum uygulama falan da değil çözümü yok mu bunun
pc üzerinden dizi izleyemiyorum telif hakkı diyor ama telefon'dan aynı site üzerinden izleyebiliyorum uygulama falan da değil çözümü yok mu bunun
28 Eki 2023 #2 Emreyvz15 Seçkin Üye Katılım 25 Eki 2023 Mesajlar 333 Tepki puanı 41 Ödüller 2 Yaş 22 2 HİZMET YILI Kanka Pc de O siteye erişimini yasaklayan bir englleyici olablirmi ? sağ üstte erişim engellendi diyormu
Kanka Pc de O siteye erişimini yasaklayan bir englleyici olablirmi ? sağ üstte erişim engellendi diyormu
28 Eki 2023 #3 receb0 R Seçkin Üye Katılım 1 Eki 2023 Mesajlar 302 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 26 2 HİZMET YILI filminin kendi sitesine girebilirsin veya bilgisayaraında teknik bit hata olabilir veya wifi ile ilgili olabilir
filminin kendi sitesine girebilirsin veya bilgisayaraında teknik bit hata olabilir veya wifi ile ilgili olabilir
4 Kas 2023 #4 grdgr G Onaylı Üye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 53 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 35 6 HİZMET YILI Eğer reklam engelleyici programlar kullanıyorsan pcde kapatıp denemeni tavsiye ederim. Benim başıma bu tür hatalar genelde reklam engelleycilerden geliyor. Kapatınca düzelebiliyor.
Eğer reklam engelleyici programlar kullanıyorsan pcde kapatıp denemeni tavsiye ederim. Benim başıma bu tür hatalar genelde reklam engelleycilerden geliyor. Kapatınca düzelebiliyor.