Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eş dosya yonetıcısı kurulmuyor hata verıyo TURBO AOW MODUNDA

schizophren
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eminmisin Ban Yemeyeceğime Elite Royale Pass var üstüne rankım yüksek

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende de emulator yazısı çıkmadı ama olmadımı acaba? karşıma gelen oyuncular pro mu ne normal emulatordekilerden daha iyi oynuyorlar :D

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende de emulator yazısı çıkmadı ama olmadımı acaba? karşıma gelen oyuncular pro mu ne normal emulatordekilerden daha iyi oynuyorlar :D
Emülatör yazısı çıkmadıysa teyit etmet için Room kısmından bir odaya girip profil resminin sol üstünde monitör işareti olup olmadığını kotrol edebilirsin. Eğer monitör işareti varsa emülatör kullandığın tespit edilmiştir. :brainfree:

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Eminmisin Ban Yemeyeceğime Elite Royale Pass var üstüne rankım yüksek
Evet kimse seni zorlamıyor kullan diye ama unutma sen bir nevi hile yapıyorsun yani tespit edilirse ban atılabilir. Admin ban riski yok derken otomatik ban atılmaz manasında söyledi. Tüm sorumluluk kullanıcıdadır bunu unutma :brainfree:

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kardeşim teşekkürler anlatım için. Ben bu tencenti yükledim oyunu kurdu sorunsuz bir şekilde languageyi çinceden türkçe yaptım kapatım açtım pubg playa basıyorum hiç bi hareket yok ne oyun açılıyor ne de bir şey billiyorsanız yardımcı olur musunuz

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Kardeşim teşekkürler anlatım için. Ben bu tencenti yükledim oyunu kurdu sorunsuz bir şekilde languageyi çinceden türkçe yaptım kapatım açtım pubg playa basıyorum hiç bi hareket yok ne oyun açılıyor ne de bir şey billiyorsanız yardımcı olur musunuz
kapa tekrar dene olur

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yönetici olarak çalıştırmayı dene eğer olmazsa Tencent Gaming Buddy’nin sol üstünde üç tane çizgi var Belleği Boşalt ve Ayarlar kısmına gir Motor ayarlarını PC’nin özelliklerinin en az yarısını ver eğer yine olmazsa komple sil ve PCyi yeniden başlatıp tekrar temiz kurulum yap.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yönetici olarak çalıştırmayı dene eğer olmazsa Tencent Gaming Buddy’nin sol üstünde üç tane çizgi var Belleği Boşalt ve Ayarlar kısmına gir Motor ayarlarını PC’nin özelliklerinin en az yarısını ver eğer yine olmazsa kople sil ve PCyi yeniden başlatıp tekrar temiz kurulum yap.
Teşekkür ederim kardeşim . Dediklerine gerek kalmadı yapamayan olursa pc yeniden başlatınca sorun düzeliyor tekrar sağolun -_-

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yönetici olarak çalıştırmayı dene eğer olmazsa Tencent Gaming Buddy’nin sol üstünde üç tane çizgi var Belleği Boşalt ve Ayarlar kısmına gir Motor ayarlarını PC’nin özelliklerinin en az yarısını ver eğer yine olmazsa komple sil ve PCyi yeniden başlatıp tekrar temiz kurulum yap.
Kardeşim kusura bakma son olarak beyaz ekran için ne diyorsun peki ? :)

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dediğim gibi PCyi yeniden başlatınca düzelmesi gerekiyor. :D

Orası doğrudur zaten bellek boşalt motor falan demiştin ya onları kastettim :)

Senin PC özelliklerin yüksek mi çünkü beyaz ekran hatası emülatörün yüklenememesinden kaynaklıdır büyük ihtimalle
Yok o kadar da yüksek değil de sorunu çözdüm ayarlar motor işleme de akıllı mod yerine direct x veya opengl seçince düzeldi tekrar sağol dostum seni de rahatsız ettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...