Seçkin Üye
teşekkürler53semih53 2 3 kere bas gelir
teşekkürler53semih53 2 3 kere bas gelir
Fakat kimse zorlamıyor yap dıye ama daha once yaptım LD playerdeki ban atmadı. buda atmaz tahminimEminmisin Ban Yemeyeceğime Elite Royale Pass var üstüne rankım yüksek
Emülatör yazısı çıkmadıysa teyit etmet için Room kısmından bir odaya girip profil resminin sol üstünde monitör işareti olup olmadığını kotrol edebilirsin. Eğer monitör işareti varsa emülatör kullandığın tespit edilmiştir.bende de emulator yazısı çıkmadı ama olmadımı acaba? karşıma gelen oyuncular pro mu ne normal emulatordekilerden daha iyi oynuyorlar![]()
Evet kimse seni zorlamıyor kullan diye ama unutma sen bir nevi hile yapıyorsun yani tespit edilirse ban atılabilir. Admin ban riski yok derken otomatik ban atılmaz manasında söyledi. Tüm sorumluluk kullanıcıdadır bunu unutmaEminmisin Ban Yemeyeceğime Elite Royale Pass var üstüne rankım yüksek
Tencent Gaming Buddy için Emülatör Detected sorununu ortadan kaldırıyor. Bu sayede telefonla oynayan oyuncularla eşleştiriliyorsun.Bu ne işe yarıyor![]()
kapa tekrar dene olurKardeşim teşekkürler anlatım için. Ben bu tencenti yükledim oyunu kurdu sorunsuz bir şekilde languageyi çinceden türkçe yaptım kapatım açtım pubg playa basıyorum hiç bi hareket yok ne oyun açılıyor ne de bir şey billiyorsanız yardımcı olur musunuz
Denedim kardeşim 2 3 kez olmadı maalesef ne önerirsin başkakapa tekrar dene olur
Yönetici olarak çalıştırmayı dene eğer olmazsa Tencent Gaming Buddy’nin sol üstünde üç tane çizgi var Belleği Boşalt ve Ayarlar kısmına gir Motor ayarlarını PC’nin özelliklerinin en az yarısını ver eğer yine olmazsa komple sil ve PCyi yeniden başlatıp tekrar temiz kurulum yap.Kardeşim teşekkürler anlatım için. Ben bu tencenti yükledim oyunu kurdu sorunsuz bir şekilde languageyi çinceden türkçe yaptım kapatım açtım pubg playa basıyorum hiç bi hareket yok ne oyun açılıyor ne de bir şey billiyorsanız yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim kardeşim . Dediklerine gerek kalmadı yapamayan olursa pc yeniden başlatınca sorun düzeliyor tekrar sağolun -_-Yönetici olarak çalıştırmayı dene eğer olmazsa Tencent Gaming Buddy’nin sol üstünde üç tane çizgi var Belleği Boşalt ve Ayarlar kısmına gir Motor ayarlarını PC’nin özelliklerinin en az yarısını ver eğer yine olmazsa kople sil ve PCyi yeniden başlatıp tekrar temiz kurulum yap.
Kardeşim kusura bakma son olarak beyaz ekran için ne diyorsun peki ?Yönetici olarak çalıştırmayı dene eğer olmazsa Tencent Gaming Buddy’nin sol üstünde üç tane çizgi var Belleği Boşalt ve Ayarlar kısmına gir Motor ayarlarını PC’nin özelliklerinin en az yarısını ver eğer yine olmazsa komple sil ve PCyi yeniden başlatıp tekrar temiz kurulum yap.
Dediğim gibi PCyi yeniden başlatınca düzelmesi gerekiyor.Teşekkür ederim kardeşim . Dediklerine gerek kalmadı yapamayan olursa pc yeniden başlatınca sorun düzeliyor tekrar sağolun -_-
Senin PC özelliklerin yüksek mi çünkü beyaz ekran hatası emülatörün yüklenememesinden kaynaklıdır büyük ihtimalleKardeşim kusura bakma son olarak beyaz ekran için ne diyorsun peki ?![]()
Dediğim gibi PCyi yeniden başlatınca düzelmesi gerekiyor.![]()
Yok o kadar da yüksek değil de sorunu çözdüm ayarlar motor işleme de akıllı mod yerine direct x veya opengl seçince düzeldi tekrar sağol dostum seni de rahatsız ettimSenin PC özelliklerin yüksek mi çünkü beyaz ekran hatası emülatörün yüklenememesinden kaynaklıdır büyük ihtimalle