Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dediklerini yaptım ne uyarı geliyor oyuna girişte nede oda kurup bakınca monitör işareti çıkıyor , ama karşıma gelen oyuncular gene emilator oynayışlarından anlaşılıyor .Acaba birşeyi yanlış mı yaptım ?

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Dediklerini yaptım ne uyarı geliyor oyuna girişte nede oda kurup bakınca monitör işareti çıkıyor , ama karşıma gelen oyuncular gene emilator oynayışlarından anlaşılıyor .Acaba birşeyi yanlış mı yaptım ?
olmamıştır host dosyana verdigim adresi ekle kodları kontrol et

Pompalamasyon Bu Benimdir MİSYON
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bende dediğiniz yaptım ama yine host dosyası çıkmadı

Pompalamasyon Bu Benimdir MİSYON
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu cmd bende bir tuşa basın diyene kadar ekran gidiyor sonra gözükmüyor bendemi sıkıntı

Üye
7 HİZMET YILI
hey.. its work only for fast game.if i play one game than aging come on loby its detected automatic.than aging need to deleted team..there any way to fixed it

Üye
7 HİZMET YILI
it's not working anymore even though if you try to change the localhost IP to qq china

it will only work once then you need to delete tss folder again but before the update 0.9 in tencent pubg when it was 0.8 it works permanently tho

Üye
8 HİZMET YILI
Host Dosyasını En Son Tüm İşlemler Bittikten Sonramı Resleyeceğiz ?
Birde Halledip Çalıştıran Bi Arkadaş Kodları Atabilirmi Rica Etsem ?
Forumdaki Kodlarla , Videodaki Kodlar Aynı Değil Sanırım. Ne Yaptıysam Halledemedim

Yardım Bekliyorum .

Tüm İşlemleri Videodaki Gibi Yaptım , Hatta Düzeltmeleri Tek Tek Yazdım Ama Hala Çalışmıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...