Dediklerini yaptım ne uyarı geliyor oyuna girişte nede oda kurup bakınca monitör işareti çıkıyor , ama karşıma gelen oyuncular gene emilator oynayışlarından anlaşılıyor .Acaba birşeyi yanlış mı yaptım ?
olmamıştır host dosyana verdigim adresi ekle kodları kontrol etDediklerini yaptım ne uyarı geliyor oyuna girişte nede oda kurup bakınca monitör işareti çıkıyor , ama karşıma gelen oyuncular gene emilator oynayışlarından anlaşılıyor .Acaba birşeyi yanlış mı yaptım ?
Konuyu Oku İyice Ne Yapman Gerektigini Söyledim Ordabende dediğiniz yaptım ama yine host dosyası çıkmadı
valla aynısını yaptım olmuyor gözükmüyorKonuyu Oku İyice Ne Yapman Gerektigini Söyledim Orda
İlerleyen zamanlarda belki yapılabilir internette var ama içersinde vürüs varbu emulator için pubg hilesi çıkar mı?
biraz zor acayip derecede hile koruması varbu emulator için pubg hilesi çıkar mı?
onu bende gördüm fakat güven olmuyor indirmeyeİlerleyen zamanlarda belki yapılabilir internette var ama içersinde vürüs var
ben host dosyası çıkartım bulamayanlar olursa atabilirim haber edersinİlerleyen zamanlarda belki yapılabilir internette var ama içersinde vürüs var
ben host dosyası çıkartım bulamayanlar olursa atabilirim haber edersin