arkadaşlar sizce kodlama öğrenmek için üniversite şartmı yani mesela okulu bırakıp kendine daha fazla zaman ayırıp o zamanla internetten ders alıp kodlama öğrensekmi daha iyi yoksa üniversiteye gidipmi öğrenmek daha iyi sizce ?
kankam üniversiteye gidiyorum sana tavsiyem üniversite okurken bir yandan kendini istediğin konularda geliştirmen soruların varsa yaz cevaplamaya çalışırım
kankam üniversiteye gidiyorum sana tavsiyem üniversite okurken bir yandan kendini istediğin konularda geliştirmen soruların varsa yaz cevaplamaya çalışırım
bi yandanda bakiyorumda üniversiteyi kazanamazsam diye ondan dolayı aklıma takıldı bu soru okulu bırakıp kendime zaman ayırıp internetten kodlama öğrenirim diyede bende isterdim üniversitede cok eksiğim var bazen içimden üniversite kazanabilme hevesi falan geliyoda inanmiyorum kendime ama yazılım mühendisi puanı baya vardır bide kazanamassam otarafını bilmiyom ondan
16 yaşındayım kodlamaya ilgim var ondan dolayı bu soruyu sordumdu okulu bırakıp daha fazla zaman ayırıp internetten kodlama öğrensem olurmu sence bazı kişiler diyolar internetten öğrenilmez kodlama falan diyede kafam karışıyo
Üniversite okursan senin yararına olur, diploman olur eğer yazılımcı veya programcı olamazsan başka bir mesleğe girişte diplomanın yardımı olabilir. Üniversite okumanı öneririm
Bu sitedeki kisilerden ornek vereceksek olursam kimisi kendi istegiyle ogrenmis kimisi ise universitede aldigi egitimlein ustune ekleyerek devam ederek basarmistir her iki turlude onun acik yeter ki sen iste olur
kardeşim 1 milyon istihdam diye bir çalışma var ona katıl ben katıldım lakin sürdürmek pek içimden gelmedi gerekli belgeleri verecekler iş sonunda eğitim alıyorsun ha bence bunu istiyorsan boş vakitlerinde yap ünisine gitme
bi yandanda bakiyorumda üniversiteyi kazanamazsam diye ondan dolayı aklıma takıldı bu soru okulu bırakıp kendime zaman ayırıp internetten kodlama öğrenirim diyede bende isterdim üniversitede cok eksiğim var bazen içimden üniversite kazanabilme hevesi falan geliyoda inanmiyorum kendime ama yazılım mühendisi puanı baya vardır bide kazanamassam otarafını bilmiyom ondan
Post automatically merged:
16 yaşındayım kodlamaya ilgim var ondan dolayı bu soruyu sordumdu okulu bırakıp daha fazla zaman ayırıp internetten kodlama öğrensem olurmu sence bazı kişiler diyolar internetten öğrenilmez kodlama falan diyede kafam karışıyo
üniversitede daha çok kendini geliştirme fırsatı bulursun.ekstra olarak üninin yanında kendine katabileceğin daha farklı alternatifleri de değerlendirebilirsin böylece
Post automatically merged:
21 yyda yaşıyoruz dostum bilgiye internettten erişmek aşırı kolay MIT Cambiridge gibi üniversitelrin hocalarının dersleri internette var.Udemyde eğitim setleri var .Param yok diyosanda ki öğrenci adamsın para harcamak mantıklı değil youtubede kodalmayla ilgili o kadar çok video var ki oradan rahatlıkla öğrenebilirsin (benim arkadaşım ordan öğrenip oyun yazdı )