Tercih ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar sizce kodlama öğrenmek için üniversite şartmı yani mesela okulu bırakıp kendine daha fazla zaman ayırıp o zamanla internetten ders alıp kodlama öğrensekmi daha iyi yoksa üniversiteye gidipmi öğrenmek daha iyi sizce ?

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kankam üniversiteye gidiyorum sana tavsiyem üniversite okurken bir yandan kendini istediğin konularda geliştirmen soruların varsa yaz cevaplamaya çalışırım

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kankam üniversiteye gidiyorum sana tavsiyem üniversite okurken bir yandan kendini istediğin konularda geliştirmen soruların varsa yaz cevaplamaya çalışırım
bi yandanda bakiyorumda üniversiteyi kazanamazsam diye ondan dolayı aklıma takıldı bu soru okulu bırakıp kendime zaman ayırıp internetten kodlama öğrenirim diyede bende isterdim üniversitede cok eksiğim var bazen içimden üniversite kazanabilme hevesi falan geliyoda inanmiyorum kendime ama yazılım mühendisi puanı baya vardır bide kazanamassam otarafını bilmiyom ondan
Post automatically merged:

16 yaşındayım kodlamaya ilgim var ondan dolayı bu soruyu sordumdu okulu bırakıp daha fazla zaman ayırıp internetten kodlama öğrensem olurmu sence bazı kişiler diyolar internetten öğrenilmez kodlama falan diyede kafam karışıyo

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
üniversiteye gidip okumak daha iyi hem biri olmazsa diğeri olur

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
üniversite şart onun için

enough
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Üniversite okursan senin yararına olur, diploman olur eğer yazılımcı veya programcı olamazsan başka bir mesleğe girişte diplomanın yardımı olabilir. Üniversite okumanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu sitedeki kisilerden ornek vereceksek olursam kimisi kendi istegiyle ogrenmis kimisi ise universitede aldigi egitimlein ustune ekleyerek devam ederek basarmistir her iki turlude onun acik yeter ki sen iste olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim 1 milyon istihdam diye bir çalışma var ona katıl ben katıldım lakin sürdürmek pek içimden gelmedi gerekli belgeleri verecekler iş sonunda eğitim alıyorsun ha bence bunu istiyorsan boş vakitlerinde yap ünisine gitme

bi yandanda bakiyorumda üniversiteyi kazanamazsam diye ondan dolayı aklıma takıldı bu soru okulu bırakıp kendime zaman ayırıp internetten kodlama öğrenirim diyede bende isterdim üniversitede cok eksiğim var bazen içimden üniversite kazanabilme hevesi falan geliyoda inanmiyorum kendime ama yazılım mühendisi puanı baya vardır bide kazanamassam otarafını bilmiyom ondan

16 yaşındayım kodlamaya ilgim var ondan dolayı bu soruyu sordumdu okulu bırakıp daha fazla zaman ayırıp internetten kodlama öğrensem olurmu sence bazı kişiler diyolar internetten öğrenilmez kodlama falan diyede kafam karışıyo
içinde olduktan sonra yapamayacağın şey yok emin ol üniversite konusunu konuşabiliriz ne meslek istiyorsun netlerin nasıl ben de bu sene gittim üniye.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
üniversitede daha çok kendini geliştirme fırsatı bulursun.ekstra olarak üninin yanında kendine katabileceğin daha farklı alternatifleri de değerlendirebilirsin böylece

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI

21 yyda yaşıyoruz dostum bilgiye internettten erişmek aşırı kolay MIT Cambiridge gibi üniversitelrin hocalarının dersleri internette var.Udemyde eğitim setleri var .Param yok diyosanda ki öğrenci adamsın para harcamak mantıklı değil youtubede kodalmayla ilgili o kadar çok video var ki oradan rahatlıkla öğrenebilirsin (benim arkadaşım ordan öğrenip oyun yazdı )

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
cevaplar için teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...