İnceleme The Witcher 3: Wild Hunt İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
kh4MUIuMmHlktOHar3lVl6rY.png

The Witcher 3: Wild Hunt, etkileyici bir dünya tasarımı ve detaylı bir hikaye anlatımı ile öne çıkıyor. Oyunun dünyası, köyler, şehirler, ormanlar, göller ve dağlar gibi çeşitli bölgeleri içeriyor. Her bir bölge, kendi karakteristik özelliklerine ve zorluklarına sahiptir. Oyuncular, canavarlarla dolu bir dünyada Geralt'ı yönlendirerek, ana hikaye görevleri, yan görevler ve keşifleri tamamlayabilirler.

Oyuncular, karakterlerle etkileşimde bulunarak, hikayenin derinliğini keşfederler. Karakterlerin kişilikleri, geçmişleri ve amacı, oyuncuların karar verirken dikkate almaları gereken faktörlerdir. Oyunda, aldığınız kararlar oynanışa etki eder ve farklı sonuçlara yol açar. Bu, oyunculara oyunun ilerleyişini belirleme özgürlüğü verir ve her seferinde farklı bir deneyim yaşama şansı sunar.

Silahlarınızı ve zırhınızı geliştirerek daha güçlü hale gelirsiniz. Ayrıca, Geralt büyü yapabilen bir avcıdır ve oyunda, güçlü büyüler kullanarak zorlu rakiplerle mücadele edebilirsiniz.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu oyununda soundtrack çok iyi merak edenler varsa bırakayım şuraya
Her detayı çok güzel yapılmış bi oyun
İncelemede çok tatlı olmuş

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Wild Hunt gerçekten etkileyici bir oyun ben de oyunu sevdiğim için seninle bu konuda konuşabilirim oyunun dünya tasarımı gerçekten başarılı ve detaylı her bölge kendi karakteristik özelliklerine sahip ve keşfetmek oldukça keyifli ayrıca, hikaye anlatımı da oldukça derin ve karakterlerin geçmişleri ile ilgili detaylar oyuncuların dikkatini çekiyor

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Her yıl düzenli olarak oynayıp bitirdiğim ve halen sıkılmadığım tek oyun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bu oyunun konusuna bayiliyorum tam benlik oyun ya

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
witcher 3 oyununu ne kadar sevsem de ilk zamanlarındaki buglar beni resmen çıldırtıyordu özellikle atımızın sürekli bir yerde sıkışıp kalması çağırınca orada kaldığı için gelememesi falan bir sürü sorun vardı yine de atmosferi çok güzel olduğu için oynamıştım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben çok seviyorum oyunu 10 numara fakat bir kaç eksiklikler var.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
4 kez bıtırdım yıne yenıden başlıcam bu konudan sonra sımdıye kadar oynadıgım oyunlar arasında en cok zevk aldıgım buydu :panhype:

Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
çok iyi oyun severim ama rdr2 daha güzel

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
sıkılmadan sürekli oynanacak oyunlardan biri tavsiye ederim herkese

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu oyununda soundtrack çok iyi ve gerçekten etkileyici bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hikayesi ve soundtrackleri mükemmel

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum! The Witcher 3, tüm zamanların favori oyunlarımdan biri. Dünya tasarımı ve hikaye anlatımı gerçekten üst düzeyde ve karakterler çok iyi geliştirilmiş. Ayrıca oyun oynanışını etkileyen seçimler yapma özgürlüğü de deneyimi tamamlıyor.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kh4MUIuMmHlktOHar3lVl6rY.png

The Witcher 3: Wild Hunt, etkileyici bir dünya tasarımı ve detaylı bir hikaye anlatımı ile öne çıkıyor. Oyunun dünyası, köyler, şehirler, ormanlar, göller ve dağlar gibi çeşitli bölgeleri içeriyor. Her bir bölge, kendi karakteristik özelliklerine ve zorluklarına sahiptir. Oyuncular, canavarlarla dolu bir dünyada Geralt'ı yönlendirerek, ana hikaye görevleri, yan görevler ve keşifleri tamamlayabilirler.

Oyuncular, karakterlerle etkileşimde bulunarak, hikayenin derinliğini keşfederler. Karakterlerin kişilikleri, geçmişleri ve amacı, oyuncuların karar verirken dikkate almaları gereken faktörlerdir. Oyunda, aldığınız kararlar oynanışa etki eder ve farklı sonuçlara yol açar. Bu, oyunculara oyunun ilerleyişini belirleme özgürlüğü verir ve her seferinde farklı bir deneyim yaşama şansı sunar.

Silahlarınızı ve zırhınızı geliştirerek daha güçlü hale gelirsiniz. Ayrıca, Geralt büyü yapabilen bir avcıdır ve oyunda, güçlü büyüler kullanarak zorlu rakiplerle mücadele edebilirsiniz.

Bu oyun güzel oynadım hikayesi de içine çekiyor ama böyle aşır aşırı iyi bir oyun benim gözümde değil nasıl bu kadar ve neyiyle bu kadar hype yarattı tam anlayamadım ama güzel bir oyun serinin devamı da yoldaydı en son onu da merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
oyun baya iyi ama biteremedim oyunu bir yerden sonra sıkıyor insanı

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
the witcher cok güzel oyun en en en güzellll game

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Müthiş bir oyun belki de 4-5 defa bitirmişimdir main questler side questler olsun beni benden almıştır. Soundtrackleri de bir ayrı tatlı

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
2015 de çıkan bir oyun yeni başlayanlar savaş mekaniğini sevemiyor ve ham gelebiliyor başlarda sıkıcı olmasına rağmen alıştıktan sonra hikayesiyle, açık dünyasıyla bir çok yerden etkileyen bir oyun fiyat olarak da şuan ki ekonomiye göre bence aşırı ucuz ve güzel oyun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hikayeli oyun deyince aklıma ilk gelen oyunlardan birisidir. oynaması eğlenceli, sesleri harika bir oyundur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...