İnceleme The Witcher 3: Wild Hunt İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
20 saat yan görev kasıp sonrasında tamamdır artık ana senaryoyu tek seferde bitreceğim dediğim oyun. AMA save dosyası bozulduğu için kayıtım silinde ve sinirden oyunu silmiştim. Hala oynamak istiyorum ama üşeniyorum. 20 saat emek çöp

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oyunun videolarını da izledim, grafikleri çok tatlı olmuş. İnceleme için teşekkürler.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
3 kere bitirip hala oynama isteği olan bir başyapıttır şiddetle tavsiye ediyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Uzun zamandır içimdeki 3.kez başlama isteğini bastırıyorum bakalım ne kadar dayanacağım :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
genel olarak güzel ve saran bi oyun tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben cok sevmedım hocam başta parkurdan sonra dövüş antremanından sonra sildim oyunu

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok sık videolarını gördükten sonra oynamaya başlayıp hayran kaldığım oyundu.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bir bebek bölümü vardı orayı geçerken nefret ettirdi oyun kendisinden beni.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
abi çok efsane oyun ya yaşıyorsun oyunu

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyun baya iyi ama biteremedim oyunu bir yerden sonra sıkıyor insanı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Çok temiz oyun bu arada oynanması gereken bir oyun

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Enis kirazoglundan daha fazla sevıyorum yanı dusunun xd leylelyşlyeleyleyleylleyly

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Öncelikle, oyunun hikayesi gerçekten etkileyici ve duygusal olarak bağlayıcı. Ana karakterimiz olan Geralt of Rivia, bir Witcher olarak tanınan bir yaratık avcısıdır. Onun karanlık geçmişi ve iç çatışmaları, oyuncuların onunla empati kurmasına ve onun yolculuğuna duygusal olarak bağlanmasına yardımcı oluyor.

Açık dünya yapısı da oyunun en güçlü yönlerinden biridir. Büyülü ve zengin bir dünyada dolaşmak, devasa şehirlerden tehlikeli ormanlara, dağlardan sualtı mağaralarına kadar pek çok keşfedilecek yer sunuyor. Çeşitli yan görevler ve NPC'ler de oyun dünyasını daha da canlı hale getiriyor.

Görsel ve ses kalitesi de dikkate değer. Muhteşem grafikler, detaylı karakter modelleri ve atmosferik aydınlatma, oyuncuları bu büyülü dünyanın içine çekiyor. Aynı şekilde, harika bir müzik ve ses tasarımı, oyunun atmosferini tamamlıyor ve oyuncuların duygusal olarak daha fazla bağ kurmasını sağlıyor.

Bununla birlikte, oyunun bazı yönlerinin de eleştirilecek noktaları var. Özellikle, bazı hikaye görevlerinin uzunluğu ve bazen tekrarlayıcı yan görevler, oyunun temposunu etkileyebilir. Ayrıca, oyunun savaş mekaniği bazı oyuncular için başlangıçta karmaşık gelebilir, ancak biraz pratikle ve alıştırmayla daha zevkli hale geliyor.

Genel olarak, "The Witcher 3: Wild Hunt", unutulmaz bir deneyim sunan başyapıtlardan biridir. Büyüleyici hikayesi, etkileyici karakterleri ve geniş açık dünyası sayesinde oyunseverlerin hafızasında yer edinmeyi başarmıştır. Eğer fantastik dünyalara ilgi duyuyor ve zengin bir oyun deneyimi arıyorsanız, bu oyun kesinlikle kaçırılmaması gereken bir başyapıttır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Zamanının en iyi oyunlarındandır, hatta şimdi bile derece yapar. Konusundan oynayışına.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hikayesini bitirdikten sonra şöyle tavana bakıp 15 dakka düşündüren 2 oyun vardır benim için birincisi rdr2 ikincisi witcher 3 kesinlikle oyun dünyasında kültleşmiş bir yapım başyapıt ilerde çocuğum olursa okuma yazmayı ilk öğrendiğinde eline bir konsol kolu vericem açıcam geralt amcasını oynasın öğrensin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...