Who you gonna call
Emektar Üye
Merhabalar MemoryHackers Ailesi.
Steamda Çıkış Tarihi 18 Mayıs 2015 Olan Herkesin Deliler Gibi Sevip Övdüğü The Witcher 3: Wild Hunt Oyunu Şuanda Steam Platformunda %70 İndirimle Sizleri Bekliyor.
411,735 İncelemesi Olan Son Derece Olumlu Çok Beğenilen, Sevilen Oyunlardan Birisidir The Witcher 3: Wild Hunt
Oyunun Fiyatı 60,00₺ ' den 18₺ Düştü. Bu Fiyata Bu Güzel Oyun Kaçmaz
Tek Oyunculu Bir Oyundur.
Oyunda Steam Başarımları Mevcut.
Oyun Konsolu Desteği Mevcut.
Steam Koleksiyon Kartları Mevcut. Oyunda başarım yaparak kart alabilir kartları steam levelinizi yükseltmek için kullanabilirsiniz.
Açık Dünya Oyunudur.
Rol Yapma Oyunudur(RYO)
16 Tane Dil Destekliyor. Türkçe de mevcut ancak sadece arayüz ve altyazı için destekleniyor. seslendirme maalesef desteklemiyor.
Oyunu Ben de oynamıştım alacak arkadaşlara bir kaç şey söylemek istiyorum.(Kendi Değerlendirmem)
Oyunda gerçekten grafikler efsane. Çevre detayları çok güzel çok hoş.
Mükemmel hikaye aldığımız kararlara göre hikaye şekilleniyor.
Harika dövüş mekaniklere sahip bir oyun.
Soundtrackleri müthiş. Akılda kalıyor. ( Silver For Monsters , City Of Intrigues , Forged In Fire En Sevdiklerim Bu Müziklerdir.)
Optimizasyon çok iyi. Oyunda hata ile karşılaşmadım asla. Hatasız bir oyun. Karşılaşanlar olmuştur belki ama ben karşılaşmadım.
Replikleri ile sizi çok etkileyecek bi oyun.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Hey sen! The Witcher 3: Wild Hunt Oynamak İçin Daha Neyi Bekliyorsun? Alan Arkadaşlara İyi Eğlenceler , İyi Forumlar
Son düzenleme: