Çözüldü thread stoping hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Pubg Mobile hileyi açmaya çalıştığım da sürekli thread stoping hatası alıoyrum bunun çözümlerine baktım yaptım ve hala almaya devam ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

Çözüm
Thread Stoping hata değildir. XFProject'i açtıktan sonra sitenin sağ üst bölümünden hile menüsüne girip oyun için mevcut hileyi loadlıyorsun. Daha sonra thread stoping yazıyor ve sana farklı bir pencere açıyor. Waiting for Game yazabilir veya son satırda hazır olduğunu belirtir. Bu kısmı gördükten sonra oyunu aç, hileyi bu şekilde kullanabilirsin. Eğer yine olmuyorsa hileyi kaldır tekrar kur ve anti-virüs programlarını, windows güvenlik duvarını kapatıp kullan.

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Thread Stoping hata değildir. XFProject'i açtıktan sonra sitenin sağ üst bölümünden hile menüsüne girip oyun için mevcut hileyi loadlıyorsun. Daha sonra thread stoping yazıyor ve sana farklı bir pencere açıyor. Waiting for Game yazabilir veya son satırda hazır olduğunu belirtir. Bu kısmı gördükten sonra oyunu aç, hileyi bu şekilde kullanabilirsin. Eğer yine olmuyorsa hileyi kaldır tekrar kur ve anti-virüs programlarını, windows güvenlik duvarını kapatıp kullan.

Çözüm
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
önce oyunu aç diyor oyunu açıp yaptığım zaman evet ek bir sayfa açılıyor ama birşeyler çıkıyor yeşil yazıyla ama sonrasında konum falan uzun bir yazı çıkıyor hile aktif olmuyor

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
>Bu hatayı mı alıyorsun?< öyleyse Win+R kombinasyonu ile çalıştır bölümüne eriş. %temp% yazıp entera bas. Tüm dosyaları gereksiz ve çöp olan bi klasör orası, tümünü silebilirsin. Bir de bunu yaparak dene.
dediğinizi denedim hata devam ediyor dün geceden beri araştırıyorum bunun onaylanmış üyeyle bir alakası olma ihtimali var mıdır ?
All plugin loaded diyor ama hiç bir şey olmuyor oyun da yardımcı olun ya

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Benim önerilerim bunlar, istersen sayfadan destek alabilirsin. Hilenin sayfasına gidip, tamamen okumanı tavsiye edebilirim.
dediğin herşeyi dikkate aldım denedim olmadı bana yardım etmeye çalışman bile yeter teşekkürler yetkili biriyle iletişime geçmeye çalışacağım olursa olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...