önce oyunu aç diyor oyunu açıp yaptığım zaman evet ek bir sayfa açılıyor ama birşeyler çıkıyor yeşil yazıyla ama sonrasında konum falan uzun bir yazı çıkıyor hile aktif olmuyorThread Stoping hata değildir. XFProject'i açtıktan sonra sitenin sağ üst bölümünden hile menüsüne girip oyun için mevcut hileyi loadlıyorsun. Daha sonra thread stoping yazıyor ve sana farklı bir pencere açıyor. Waiting for Game yazabilir veya son satırda hazır olduğunu belirtir. Bu kısmı gördükten sonra oyunu aç, hileyi bu şekilde kullanabilirsin. Eğer yine olmuyorsa hileyi kaldır tekrar kur ve anti-virüs programlarını, windows güvenlik duvarını kapatıp kullan.
XFProject'i yönetici olarak çalıştır, virüs koruma programlarını kapat.önce oyunu aç diyor oyunu açıp yaptığım zaman evet ek bir sayfa açılıyor ama birşeyler çıkıyor yeşil yazıyla ama sonrasında konum falan uzun bir yazı çıkıyor hile aktif olmuyor
hepsi kapalı yönetici olarak çalıştırıyorum olmuyorXFProject'i yönetici olarak çalıştır, virüs koruma programlarını kapat.
>Bu hatayı mı alıyorsun?< öyleyse Win+R kombinasyonu ile çalıştır bölümüne eriş. %temp% yazıp entera bas. Tüm dosyaları gereksiz ve çöp olan bi klasör orası, tümünü silebilirsin. Bir de bunu yaparak dene.hepsi kapalı yönetici olarak çalıştırıyorum olmuyor
dediğinizi denedim hata devam ediyor dün geceden beri araştırıyorum bunun onaylanmış üyeyle bir alakası olma ihtimali var mıdır ?>Bu hatayı mı alıyorsun?< öyleyse Win+R kombinasyonu ile çalıştır bölümüne eriş. %temp% yazıp entera bas. Tüm dosyaları gereksiz ve çöp olan bi klasör orası, tümünü silebilirsin. Bir de bunu yaparak dene.
Yok, üyeliğin önemli değil.dediğinizi denedim hata devam ediyor dün geceden beri araştırıyorum bunun onaylanmış üyeyle bir alakası olma ihtimali var mıdır ?
All plugin loaded diyor ama hiç bir şey olmuyor oyun da yardımcı olun ya
bilmiyorum ama hala hileyi çalıştırabilmiş değilim çalışmıyor discord kullanıyorsan bi bakabilir misin ?Yok, üyeliğin önemli değil.
virüs programı yok yönetici olarak çalıştırdım olmadıyönetici olarak çalıştırmayı dene antivrus programına bak
Benim önerilerim bunlar, istersen sayfadan destek alabilirsin. Hilenin sayfasına gidip, tamamen okumanı tavsiye edebilirim.bilmiyorum ama hala hileyi çalıştırabilmiş değilim çalışmıyor discord kullanıyorsan bi bakabilir misin ?
dediğin herşeyi dikkate aldım denedim olmadı bana yardım etmeye çalışman bile yeter teşekkürler yetkili biriyle iletişime geçmeye çalışacağım olursa olurBenim önerilerim bunlar, istersen sayfadan destek alabilirsin. Hilenin sayfasına gidip, tamamen okumanı tavsiye edebilirim.
Rica ederim, kontrol ettim ben. Windows Güvenlik duvarını kapatıyorsundur umarım.dediğin herşeyi dikkate aldım denedim olmadı bana yardım etmeye çalışman bile yeter teşekkürler yetkili biriyle iletişime geçmeye çalışacağım olursa olur
o bir hata deyilki Hile Yuklenince Yaziyor
bende hile Yuklendikten sonra Yaziyoremin misindurduruldu hatası nasıl yüklenince yazabilir?