Toplanıp WSReborn'da config yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, 4-5 kişi toplanıp en ince ayarına kadar sağlam bir CFG yapabilir miyiz diye düşüncedeyim. Yorumlarda belirtip iletişime geçerseniz sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
şuan zaten cfgler iyi hocam ya dahasına gerek yoktur diye düşünüyorum .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çok güzel olur hocam projeye dahil olmak istemem ama sitede dm den ufak şeyler için yardımcı olabilirim

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka cfg işini belli başlı 3-5 kişi yaptı paylaştı onlar ile iletişime geçip konuşabilirsin onun haricinde yapan yok zaten. yapabilen de kendisi kullanıyordur

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Böyle bi deneyim yapabilirim değişiklik olur mesaj atıyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Aleyküm selam dostum şimdi ilk öncelikle tekrardan tekrardan sürekli config yapmaya gerek yok düşünceni anlıyorum iyi bir şey yapmak istiyorsun fakat zaten biz kendi ekibimizle 5 kişi sürekli heroları deneyerek bir cfg yaptık görmüşsündür mutlaka sen de şimdi yanlış anlaşılma olmasın sana veya senin yaptığın çalışmalara herhangi bir art niyet veya kötü niyet beslemiyorum en ince ayar yapalım demişsin buna gerek yok inan ki gerek yok çünkü yapılacak birkaç basic ayar var stabil çalışabilmesi için bunları biz kendi configimizde zaten yaptık herolarda da gereken skillshotları kapattık manuel bir şekilde atılmasını önerdik ve konumuzda insanları da bilgilendiriyoruz ve heroların hangi predictte daha düzgün çalışıp çalışmayacağını da söylüyoruz kullanıp geri dönüş yapanlarda çok memnunlar sağ olsunlar belki sen de kullansan hak verirsin o yüzden bir cfg yapmaya gerek yok artık script ilk çıktığından beri gece gündüz uğraşıyorum wsreborn hakkında yapabileceğim her şeyi kapasiteme göre en üst düzeyini yaptım bu kadar burası şimdi başka bir mevzuya senin configine geleceğim tekraradan belirtiyorum burada yanlış anlama lütfen bunlar kendi kişisel görüşlerim öznel olarak bir eleştiri yapacağım ben senin configini kullandım kendi configimi de forumda paylaşmamıştım o zaman abi ne hikmetse çar çarpılıyor gibi oldu senin configi kullanırken predictlerde abuk subuk atıyordu o combo da keza öyle yani gram beğenmedim evet beğenen arkadaşlar var ama şahsen ben hiç beğenmedim ve bu yüzden de kendi configimizi çıkarttık ve script kullanıcılarına sunduk o yüzden ekstra bir config yapılmasına gerek yok zamanında ben 4-5 kişi bulup yaptım zaten kaliteli bir config son olarak sana herhangi bir düşmanlığım yok sadece kendi düşünceleirimi belirttim kral lütfen yanlış anlama beni çalışmalarına sonsuz saygım var çok teşekkür ederim okuduysan buraya kadar kal sağlıcakla

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hero dan hero ya değişiyo farklı cfg ler var kulanabilirsin zaten güzel oluyo ayarları

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
çogu kişi yaptılar aslında ve paylaşıldı

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
başlarda böyle bir şeye gerek vardı da şimdilik forumda stabil çalışan config var o yüzden çok da gerek değil gibi ha olur ki güncellemelerle birlikte lp'de olduğu gibi configler stabil çalışmaya başlamaz o zaman tekrardan el atılır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka cfg ler gayet güzel bence kulanışlı yani ama daha gelişmiş bi şekilde yapılabilir

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
rage bir config lazım sağlam karşıdaki adamlar kudurmalı öyle bir config lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...