Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kimseden utanmana çekinmene gerek yok dicem ama öyle olmuyor bi kafanı kaldır o yiyen insanlara bak nasıl yiyorlar gülünç bişi yapıyorlarmı yapınca gülüyorsun onlara mesela sen bırak sana gülsünler ne önemi var birdaah o insanla hiç karşılaşmıyacaksın özgüvenini oturtman lazım kimseyi takmak zorunda değilsin
aynı sorunu kendimde yaşıyorum.. sosyofobidir kendisi, öldürmez süründürür. az çok bastırabiliyorum zaman geçtikçe, "şu insanların tipine bak bunlar mı yargılayacak beni.", "herkesin zaten ilgilendiği başka bir şey var kimse kimsenin yüzüne bakmıyor." diyerek. umarım atlatırsın ya da hafifletebilirsin.
Psikologlardan uzak dur. Verdikleri tavsiyeler hiçbir işine yaramıyor. İlaçlar salak gibi yapıyor. Spora başla. Konfor alanını düzenle-değiştir, imkanın varsa box yada kick-boks dene, daha çok oku, beslenmene düzen ver ve kendine güvenmen gerektiğini öğrenmek zorunda olduğunu fark etmen gerekiyor. Yani sigara bağımlılığı gibi. Sana senden başka kimse yardım edemiyor. Tecrübeyle sabit
Büyük ihtimalle sosyal becerilerin bilgisayar başında körelmiş durumda bundan dolayı toplum tabiri ile bir asosyelsin ama bu sorun değil asıl sorun bunun zamanla sosyopatlığa evrilebilmesi
bence psikolojik mesela şu felsefeyi unutma : başkalarının ne düşündüğünü umursama eğer umursarsan kendi hayatını değilde o kişilerin hayatını yaşamış olursun .
inşallah sorunu çözülmüştür :