Onaylı Üye
Bence artik su kitleden temelli bi kurtulma çalışmasına gidilmenin zamanı geldi millet istediği gibi kufur edip feedliyor
giderilebilir bence baasitinden bir worldlist olusturucaksin ve oyuncu o kelimeyi kullandığı an ceza yiyecek. 2.de perma ban. gerçek hayatta ağizlarina alamayacaklari seyleri burda rahatgca soyelyebilmeleri hic dogru degiltoxic kitle asla gitmez..
kanka küfür edeni muteleyip geçersin onda sıkıntı yok ama feedleyene çözüm bulamazsın en iyisi west geçip rahatına bakmakÇaresi var herkesi muteluyorsun geçiyor,başka türlü kurtulunmaz bunlardan
olay sadece mute degil arkadaslar benim zaten bir sorunum yok mental olarak rahat bir insanım ama boyle insanlarla aynı oyunu oynamak hos birsey degilÇaresi var herkesi muteluyorsun geçiyor
ben westte oynuyorum cok azalıyor fakat burada da sacma sapan konulardan ornegin ırkcılık gibi seylerden kavga cıkabiliyorMute atıp geçebilirsin ama feedleyenlere çare olmaz. En kökten çözüm westte oynamak.
valoda durum oyle gercekten anında sureli ban atıyor ve devam edersen perma yiyecegini belirtiyorValoranta özenildiği kadar lolede şu konuda özne gösterilse yemin ediyorum oyuncu sayısı o kadar artar ki. Valorantta sesli sohbet dahi taranıyo diye biliyorum.
(Not: Valo oynamıyorum ban atılıp atılmadığını bilmiyorum belki valodada aynı şey vardır ama sesli sohbet bile tarandığına göre bence atılıyordur yanlışım varsa düzeltin)
Muteleyip geçersin tr toxiclerinden kat kat daha iyidir kanka.ben westte oynuyorum cok azalıyor fakat burada da sacma sapan konulardan ornegin ırkcılık gibi seylerden kavga cıkabiliyor
normal oyuncudan cok toxic oyuncu oldugundan ellemiyorlar bence, cok buyuk kayiplari olur cnkubenim de her oyunuma geliyor ama zaten 2-3 senedir böyle riot bu konuda fazla iligisiz
evet haklısın toxic kitle oyundan kalksa %60 lık bir azalma olur tr serverindenormal oyuncudan cok toxic oyuncu oldugundan ellemiyorlar bence, cok buyuk kayiplari olur cnku
bence westte yok ben westte plat 1 im ve şuana kadar 200 oyun atmış olsam belki 20 sinde böyle bir durum olmuştur ama tr de her maç sekmiyorNe yazık ki bunu engelleyemezsin. Belki oyun paralı olsa yaşı küçük toxic kitleden uzaklaşabilirsin. Fakat riot oyunlarında bu da olmayacağı için zor. Ben west'te oynuyorum west'te bile toxic insan çok fazla var.
trdeki veletlerin egosundan dolayı oluyor bu oyunla alakali bile degil insanlar cocuk yetistiremiyor 8 yasindaki kuzenimin yasitlari benden daha cok kufur biliyorbence westte yok ben westte plat 1 im ve şuana kadar 200 oyun atmış olsam belki 20 sinde böyle bir durum olmuştur ama tr de her maç sekmiyor