Toxic Kitle Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence artik su kitleden temelli bi kurtulma çalışmasına gidilmenin zamanı geldi millet istediği gibi kufur edip feedliyor

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
geçen oyunuma 1 tane farmını aldım diye feedleyen bi midlaner geldi inanamadım yanı nasıl bi ego bu

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
toxic kitleden kurtulmanın yolu yok ama west serverine geçersen toxic kitleden az da olsa uzaklaşmış olursun

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Mute atıp geçebilirsin ama feedleyenlere çare olmaz. En kökten çözüm westte oynamak.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çaresi var herkesi muteluyorsun geçiyor,başka türlü kurtulunmaz bunlardan

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Buna yapacak bir şey yok her yerde böyle bu

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Valoranta özenildiği kadar lolede şu konuda özne gösterilse yemin ediyorum oyuncu sayısı o kadar artar ki. Valorantta sesli sohbet dahi taranıyo diye biliyorum.
(Not: Valo oynamıyorum ban atılıp atılmadığını bilmiyorum belki valodada aynı şey vardır ama sesli sohbet bile tarandığına göre bence atılıyordur yanlışım varsa düzeltin)

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Mute atıp geçebilirsin ama feedleyenlere çare olmaz. En kökten çözüm westte oynamak.
ben westte oynuyorum cok azalıyor fakat burada da sacma sapan konulardan ornegin ırkcılık gibi seylerden kavga cıkabiliyor
Post automatically merged:

Valoranta özenildiği kadar lolede şu konuda özne gösterilse yemin ediyorum oyuncu sayısı o kadar artar ki. Valorantta sesli sohbet dahi taranıyo diye biliyorum.
(Not: Valo oynamıyorum ban atılıp atılmadığını bilmiyorum belki valodada aynı şey vardır ama sesli sohbet bile tarandığına göre bence atılıyordur yanlışım varsa düzeltin)
valoda durum oyle gercekten anında sureli ban atıyor ve devam edersen perma yiyecegini belirtiyor

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
benim de her oyunuma geliyor ama zaten 2-3 senedir böyle riot bu konuda fazla iligisiz

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ne yazık ki bunu engelleyemezsin. Belki oyun paralı olsa yaşı küçük toxic kitleden uzaklaşabilirsin. Fakat riot oyunlarında bu da olmayacağı için zor. Ben west'te oynuyorum west'te bile toxic insan çok fazla var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
buna yapacak bişi yok sadece 2 çözümü var 1. muteleyip geçiceksin 2.west geçersen azda olsa kurtulursun toxiclerden

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ne yazık ki bunu engelleyemezsin. Belki oyun paralı olsa yaşı küçük toxic kitleden uzaklaşabilirsin. Fakat riot oyunlarında bu da olmayacağı için zor. Ben west'te oynuyorum west'te bile toxic insan çok fazla var.
bence westte yok ben westte plat 1 im ve şuana kadar 200 oyun atmış olsam belki 20 sinde böyle bir durum olmuştur ama tr de her maç sekmiyor

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bence westte yok ben westte plat 1 im ve şuana kadar 200 oyun atmış olsam belki 20 sinde böyle bir durum olmuştur ama tr de her maç sekmiyor
trdeki veletlerin egosundan dolayı oluyor bu oyunla alakali bile degil insanlar cocuk yetistiremiyor 8 yasindaki kuzenimin yasitlari benden daha cok kufur biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...