Toxic Kitle Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
trdeki veletlerin egosundan dolayı oluyor bu oyunla alakali bile degil insanlar cocuk yetistiremiyor 8 yasindaki kuzenimin yasitlari benden daha cok kufur biliyor
cok haklısın gercekten bizim mahalledeki cocuklar da ayni durumda eminim hepsi yasuo oynuyordur zaten xd.

yasini begendim bu arada dostum

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
trdeki veletlerin egosundan dolayı oluyor bu oyunla alakali bile degil insanlar cocuk yetistiremiyor 8 yasindaki kuzenimin yasitlari benden daha cok kufur biliyor
bence veletlerden değil herkesden kaynaklı tr de gm arkadaşım cha çıkabilmek için 3 ayını harcadı ama ne wt si bitti ne toxicleri

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
cok haklısın gercekten bizim mahalledeki cocuklar da ayni durumda eminim hepsi yasuo oynuyordur zaten xd.

yasini begendim bu arada dostum
dkaslşnmdksla kanka onu kayit olurken sallamistim ya oyle kalmisti sonrasinda duzeltmeye ugrsamadim hallederim bni ara sikintisi yok bence

Üye
4 HİZMET YILI
MMR ını yükseltip kaybetmemeye başladığında toxic kitle yavaş yavaş azalıyor Ve prelerinle girmeni öneririm

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
keşke be kanka ama ister istemez herkesin içinde bir toxic adam vardır

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bende eskiden çok takılıyordum laflarına sonradan görmezden gelmeye başladım susturmuyorum bile sadece bakmıyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Weste geç knk ben öyle yapıcam. Tr deki toxic kitle bitmiyor adc geliyor adam supa jinx alıyor adc gibi oynuyor. Esnek giriyorum Jungla çarp almıyor botta 3 kişi oynuyorlar felan artık bıktırdı sen çok iyide oynasan toxic kitle script bile olsan kazanmana izin vermiyor şaka gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Weste geç knk ben öyle yapıcam. Tr deki toxic kitle bitmiyor adc geliyor adam supa jinx alıyor adc gibi oynuyor. Esnek giriyorum Jungla çarp almıyor botta 3 kişi oynuyorlar felan artık bıktırdı sen çok iyide oynasan toxic kitle script bile olsan kazanmana izin vermiyor şaka gibi.
westte hesabim vardi zaten ordayim artık

Üye
4 HİZMET YILI
toxic kitlenin çözümü yok maalesef mute atsan bile çözüm değil örnek lanede birinin 1 minyonunu alsan bile adam da iq sorunu varsa senin tüm maçını zehir ediyor 1 minyon için

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beyler öncelikle bir yaş sınırlaması gelmesi gerekiyor ve küfür eden kullanıcılara direk oto ban sistemi lazım şahsi düşüncem budur bu konuda

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
west de çözüm olmuyor 5 pre girmek en iyisi deneyebilirsin bence

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
heryerde var fakat lol'de tamama yakını toxic arada biz kaynıyoruz. Düzeltilebilecek birşey değil artık maalesef

K Q L A L İ Z
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Toxic kitleden kurtulmanın tek yolu var 5 pre girmek hadi eyvallah arkadaşlarını da iyi seç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...