- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
cok haklısın gercekten bizim mahalledeki cocuklar da ayni durumda eminim hepsi yasuo oynuyordur zaten xd.trdeki veletlerin egosundan dolayı oluyor bu oyunla alakali bile degil insanlar cocuk yetistiremiyor 8 yasindaki kuzenimin yasitlari benden daha cok kufur biliyor
bence veletlerden değil herkesden kaynaklı tr de gm arkadaşım cha çıkabilmek için 3 ayını harcadı ama ne wt si bitti ne toxicleritrdeki veletlerin egosundan dolayı oluyor bu oyunla alakali bile degil insanlar cocuk yetistiremiyor 8 yasindaki kuzenimin yasitlari benden daha cok kufur biliyor
dkaslşnmdksla kanka onu kayit olurken sallamistim ya oyle kalmisti sonrasinda duzeltmeye ugrsamadim hallederim bni ara sikintisi yok bencecok haklısın gercekten bizim mahalledeki cocuklar da ayni durumda eminim hepsi yasuo oynuyordur zaten xd.
yasini begendim bu arada dostum
westte hesabim vardi zaten ordayim artıkWeste geç knk ben öyle yapıcam. Tr deki toxic kitle bitmiyor adc geliyor adam supa jinx alıyor adc gibi oynuyor. Esnek giriyorum Jungla çarp almıyor botta 3 kişi oynuyorlar felan artık bıktırdı sen çok iyide oynasan toxic kitle script bile olsan kazanmana izin vermiyor şaka gibi.
westtede bir kesim toxic var ama tr ye kıyasla daha sakin. iyi kasılmalar westte.westte hesabim vardi zaten ordayim artık
sende script kullanmak için doğru zamanı bekliyorsun, hmmlol = toxic anlayın artık
ya olmasada daha iyi bir yer 5 pre girip soloq kasamıyosun insanlar rekabet istiyor bazen ondan ötürü bi ban sistemi getirilmeliwest de çözüm olmuyor 5 pre girmek en iyisi deneyebilirsin bence
maalesef oyle oldu artik yapacak birsey yokheryerde var fakat lol'de tamama yakını toxic arada biz kaynıyoruz. Düzeltilebilecek birşey değil artık maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?