senin tarifen ne kardeşim.?Tarifende sana sağlanan internet hızıda önemli. Aynı evdeki internet gibi mobil hatlardada belirli hız sınırlamaları ile hat sağlanıyor. Vodafone hattımda 100 üstü mbps hız alıyorum. Paketin düşük olabilir.
kardeşim neden ingilizce?The reason is in a mobile phone, you can try more than once, and with that, your speed is ok
Red 30 gb kullanıyorum.senin tarifen ne kardeşim.?
bende de red 30 vardı benim telefonla alakalı olabilir. galaxy a 50 var.Red 30 gb kullanıyorum.
Telefondan da değişebilir ve Benim teyzemde ttnet var memnunlar ttnettende olabilirarkadaşlar geçen gün bir arkadaşla mobil verilerimiz test etmek istedik. bende vodafone hat var ve internet hızım 20 Mbps arkadaşımda ttnet mobil hat var ve internet hızı 127 Mbps çıktı. konum aynı fakat telefonlar farklı. soru şu ttnetin mobil internet hızı gerçekten yüksek mi? yoksa telefonlar arasındaki farktan dolayımı öyle oldu. bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
aman amam türkcell demeyin bana gereksiz pahalıEn iyisi turkcell şuan ama çok pahalı hacı
Valla çok pahalı knk ya aylık 100tl ödüyom 1000dk 10gb internete ama heryerde çekiyo ve interneti çok iyiaman amam türkcell demeyin bana gereksiz pahalı
tüm firma lar dolandırcı olmuş hangisine guvençez bilmiyoruzarkadaşlar geçen gün bir arkadaşla mobil verilerimiz test etmek istedik. bende vodafone hat var ve internet hızım 20 Mbps arkadaşımda ttnet mobil hat var ve internet hızı 127 Mbps çıktı. konum aynı fakat telefonlar farklı. soru şu ttnetin mobil internet hızı gerçekten yüksek mi? yoksa telefonlar arasındaki farktan dolayımı öyle oldu. bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Bende kullanıyorum ortalama 90 alıyorum hattında veya telefonunda sorun olabilirArkadaşlar geçen gün bir arkadaşla mobil verilerimiz test etmek istedik. Ben de Vodafone hat var ve internet hızım 20 Mbps, arkadaşımda TTNET mobil hat var ve internet hızı 127 Mbps çıktı. Konum aynı fakat telefonlar farklı. Soru şu TTNET'in mobil internet hızı gerçekten yüksek mi? Yoksa telefonlar arasındaki farktan dolayı mı öyle oldu? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?