Turkcell Superbox Deneyimi - 20MBPS 175 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ciddimisin daha ucuza 100 download 5 upload alıyorum kablonetten
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

MemoryHackers Member
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Mine is Digital Fiber from philippine. I got 100mbs

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hocam millenicom güzel firma tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
abi bundan almak istiyorum ama korkuyorum oyunun ortasında hızın bi anda yavaşlaması beni delirtir ya şu an bulunduğum yerin alt yapısı bile 13mb siz düşünün artık 2020 deyiz hala bi halledemediler şu alt yapı olayını
Superbox'u alman tamamen senin zararına, eğer ki ping konusuna önem veriyorsan bu interneti alırsan çok büyük sıkıntı çekersin. Hele baz istasyonuna bir ağırlık geldiğinde internet diye birşey kalmıyor ortada.

GhosT
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2 farklı lokasyon sacma olmuş. madem taşınabilir istediğim yerde kullanmam lazım

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam Çiftliğimde İnternet Alt Yapısı Olmadığı Türk Telekom Taşınabilir Modemi Aldım 450 Lira Civarıydı 50 Gb Modemin İçinde Batarya Var İstersem Arabada Bile Çalışıyor .
50GB bana 1 gün bile yetmez büyük ihtimal.

Oyunlarda deneyim oldu mu ? ping falan nasıl oluyor

En yüksek hızdayken yani gece saatlerinde cs rekabetçi de 90-110 ping alıyorum, LoL TR de 40-50-100 ping alıyorum, drakensang oyununda 80 ping alıyorum, pubg lite de 75-90 arası gidiyor. Ama anlık ping yükselmesi ve net droplar fazlasıyla oluyor.

Hocam suanda ben 10 mbs kullanıyorum Suanda ınternet hızının dusmesı kesınlıkle senın bulundugun konumla alakalı ben merkezı bır yerde deılım 10 mbs kampanya 10 mbs 15 arası upload 2 3 arası degerler yuksek bulundugun konumda baz ıstasyonları cok yogun ıse o zaman degerlerın dusuk olur .

İstanbul'da yaşıyorum ama pek gelişmiş bir semt değil. Eskiden böyle değildi değerler gayet iyiydi fakat karantina zamanlarından beri böyle.

Turkcell'in insanlardan farklı bir şekilde para kopartma şekli. Hayatımda gördüğüm en gereksiz sistem olabilir. Baz istasyonuna yük çöktüğü an bir işlevi kalmıyor internetin.

Sağlam bir baz istasyonu yapılsa ve az müşteri olsa böyle sıkıntılar olmaz ama işte. Aynı baz istasyonuna superbox da bağlanıyor telefon da bağlanıyor. Herkes 10mbps veri çekse bile çok fazla yük oluyor.
Ayrıca deneyimledim. Superbox 3-4mbps verirken Türk Telekom 4.5G (telefon ile 4 diş çekerken) 20-60 mbps arası gidiyor.
Türk Telekom'un bile 4.5G'si daha güçlü.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Superbox'u alman tamamen senin zararına, eğer ki ping konusuna önem veriyorsan bu interneti alırsan çok büyük sıkıntı çekersin. Hele baz istasyonuna bir ağırlık geldiğinde internet diye birşey kalmıyor ortada.

Kesinlikle katılıyorum. 100 ping ile cs go gerçekten oynanmıyor. Ayrıca en yüksek hızındayken böyle.
Ayrıca internet gram stabil değil. ping 100 den anlık 500-600 e çıkıp geri iniyor, yoğun saatlerde çok çok yavaş oluyor. Turkcell ise hiç bir çözüm sağlayamıyor.
Superbox'dan memnun kalmak için köy, kasa gibi bir yerde yaşamanız gerek yoksa imtihan gibi.

- ayrıca -
arkadaşlar konuyu okumadan yorum yapmayın. altyapım olmadığı için superbox aldım yoksa bende gerizekalı değilim 20mbps internete neden 175 TL para ödeyeyim?

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
50GB bana 1 gün bile yetmez büyük ihtimal.

En yüksek hızdayken yani gece saatlerinde cs rekabetçi de 90-110 ping alıyorum, LoL TR de 40-50-100 ping alıyorum, drakensang oyununda 80 ping alıyorum, pubg lite de 75-90 arası gidiyor. Ama anlık ping yükselmesi ve net droplar fazlasıyla oluyor.

İstanbul'da yaşıyorum ama pek gelişmiş bir semt değil. Eskiden böyle değildi değerler gayet iyiydi fakat karantina zamanlarından beri böyle.

Sağlam bir baz istasyonu yapılsa ve az müşteri olsa böyle sıkıntılar olmaz ama işte. Aynı baz istasyonuna superbox da bağlanıyor telefon da bağlanıyor. Herkes 10mbps veri çekse bile çok fazla yük oluyor.
Ayrıca deneyimledim. Superbox 3-4mbps verirken Türk Telekom 4.5G (telefon ile 4 diş çekerken) 20-60 mbps arası gidiyor.
Türk Telekom'un bile 4.5G'si daha güçlü.
Ayn Merkezı yerlerde oturanlara onermem cunku orada kablo war sırf tasınabılır dııye almasınlar ama koyde ve merkezı yerlere uzak yerde kullanıcların cogu memnun bu arada her zaman ıcın cat 6 modemını onerıyorum.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Uzun zaman önce kullandım yalnızca 2 ay dayanabildim oynayabildiğim tek oyun loldü onda ise 60 ms veriyordu

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
lokasyon farkı çok fark ediyor. bende süperbox kullanıyorum 129 tl ye 100 gb lık kotalı paket aldım. fakat hızım normalde 10 mbps olması gerekirken 2 aydır böyle kullanıyorum.
1588034696042.png

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
süperbox cok hızlı alt yapısı olmayan ıcın cok ıyı bide 130 tl olması lazım 170 değil

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hepsi alt yapı ile alakalı miktar çokta fazla değil ama internet hızının bir albenisi yok.

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
ben 10mg hızında 13mg hız geliyor sınırsız kullanıyorum 140tl süperbox

Peace at home peace in the world
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
İnternetin bu kadar pahalı oldugu baska ülke var mı acaba ya yazık cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...