net turcell aga her konuda iyi adamlarArkadaşlar herkese kolay gelsin.Numara taşımayı planlıyorum.Şuan için Turkcell kullanıyorum.Ama saçma sapan paketler ve fiyatlarından dolayı Vodafone numara mı taşımayı planlıyorum veya Türk Telekom’a sizce mantıklı bir karar mı arkadaşlar ?
dgArkadaşlar herkese kolay gelsin.Numara taşımayı planlıyorum.Şuan için Turkcell kullanıyorum.Ama saçma sapan paketler ve fiyatlarından dolayı Vodafone numara mı taşımayı planlıyorum veya Türk Telekom’a sizce mantıklı bir karar mı arkadaşlar ?
turkcel tabikideArkadaşlar herkese kolay gelsin.Numara taşımayı planlıyorum.Şuan için Turkcell kullanıyorum.Ama saçma sapan paketler ve fiyatlarından dolayı Vodafone numara mı taşımayı planlıyorum veya Türk Telekom’a sizce mantıklı bir karar mı arkadaşlar ?
şahsen türk telekom kullanıyorum ve memnunum zaten hem aşırı ucuz hem de yeterince hızlı, eğer çok kararsızsan 1 ay deneme paketleri falan varsa onlara bakArkadaşlar herkese kolay gelsin.Numara taşımayı planlıyorum.Şuan için Turkcell kullanıyorum.Ama saçma sapan paketler ve fiyatlarından dolayı Vodafone numara mı taşımayı planlıyorum veya Türk Telekom’a sizce mantıklı bir karar mı arkadaşlar ?