Türkiyedeki eğitim sistemi sizce nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kanka sana tek kelimeyle anlatıcam b*k gibi

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sınıf öğretmenliği okuyorum 3. sınıfım ama gerçekten aşırı rezalet bir eğitim sistemimiz var çoğu ülkeden gerideyiz onların yıllar önce attıkları adımları biz çok sonradan atıyoruz ve sistemin gereğini yerine getiremiyoruz eğitim ve adalet bir ülkenin vazgeçilmez yapı taşıdır ama maalesef bizim ülkemizde bunlar eksik

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence çok berbat herşey yasak kolye yüzük sivil giyinmek telefon filan kıssacası çöp bi sistem

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eğitim sistemi çok kötü çok gereksiz bölümler var ve mezun olanlar maalesef iş bulamıyor a101, bim gibi yerlerde çalışıyorlar

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence türkiyede eğitim sistemi kötü yurtdışında okuyup bir iş sahibi olmak daha mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bir kere ilkokuldan tut ortaokula kadar uygulamalı ders yok dencek kadar az onun dışında üniversteye yerleştirme sistemimiz avrupanın gayet altında ve üniverstelerin hiç bir yetkinliği yok kimse yeteneği olduğu dersi görmüyor ve göremiyor bu sistemin değişmesi lazım bence bide köy enstütilerini örnek alsak biraz çok iyi olcak

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Zaten kötüydü üzerine üniversite girişi için barajı kaldırdılar artık üniversite mezunu olmanın bir kıymeti kalmadı. Daha çok kendini geliştirerek birşeyler yapmaya odaklanmak en faydalısı olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Öncelikle bir üniversite öğrencisi olarak gereğinden fazla sayıda üniversitemiz olduğunu düşünüyorum. Fazla üniversite olması dalayısıyla eğitimin kalitesini düşürüyor. Nitelikli insan yetiştirelim derken var olan niteliği azaltmış oluyoruz. Bundan dolayı gereksiz üniversitelerin yeni öğrencileri almayıp mezunlarını verip kapanması gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sadece 2 kelime söyleyeceğim uzun uzun anlatsam yazmam saatler sürer
REZİL KEPAZE

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Türkiyedeki eğitim sistemi çok saçma öğretmeye değil ezberletmeye dayalı bir sistem eğitim yok sadece öğretim var eğitim olmadan öğrenim kazanılamaz

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eğitim sistemi: öğretmenler bile ne anlattığını bilmeyen, egolu, kendini bişey zanneden, her dediği olacak tipten (hepsi aynı değil) nasıl gelişmeli: malum kişiler gitmeli, zeki ve yaratıcı kişiler gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...