TurkNET iyi midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Telekom ile aynı altyapıyı kullanıyor. Ping değerlerinde değişiklik olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
türknet iyi fakat arama ile çalışmıyorlar ticket ile daha hızlı şekilde dönüş sağlıyrolar
Evet, iletişim yönü öyle ama daha faydalı. Saçma sapan uzatma, konuşma ya da problemi anlatma gibi dertler daha kısa sürüyor. Hem en kısa sürede dönüş yapabiliyorlar, hem de net bir verim alabiliyorsun.

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
TürkNet, indirme hız testleri ve gecikme testlerinde birinci, yükleme hız testlerinde ise ikinci sırada yer alarak sabit internet bağlantılarının performansı açısından pazara hakimdir.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
altyapı guzel ama senın alacagız hız da onemlı hocam . bende turknet kullanıyorum eger gecınce referans olarak kullanan bırını gosterırsen ılk ay hem sen hemde referans olan kısı ınternetını 1 ay ucretsız kullanıyor. benı gostermek ıstersen davet kodum : TLS31GL17YFE
Görmemişim kanka yoksa kodunla aboneliği yaptırırdım

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
çok sorun yaşıyorlar ve çözüm yine türk telekoma baktığı için haftalarca internetsiz kalabilirsiniz tavsiye etmem o zaman
ben teledünya diye bi firmanın kablonet adı altındaki internetini kullanıyorum, 100mbps net ( Bana gelen 90 ile 94 arası ) 1dk da 1gb indirebiliyorum ( mesela epic games gibi eğer hem indirip hem kuruyorsa süre uzayabiliyor ) ben internetten memnunum kesilmeler olmuyor ping ise çok nadir oluyor, olunca modemi resetliyorum düzeliyor :)

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ben teledünya diye bi firmanın kablonet adı altındaki internetini kullanıyorum, 100mbps net ( Bana gelen 90 ile 94 arası ) 1dk da 1gb indirebiliyorum ( mesela epic games gibi eğer hem indirip hem kuruyorsa süre uzayabiliyor ) ben internetten memnunum kesilmeler olmuyor ping ise çok nadir oluyor, olunca modemi resetliyorum düzeliyor :)
Türknettede aynıymış geldiğinde görücem daha detaylı ama 2.4 ghz bant genişliği ile test yapınca 88 mbps çıkıyor 5 ghz bant genişliğine geçince 128 i görüyor (Alt komşunun interneti) Aynı altyapıyı kullanıyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
altyapın leşse kesinlikle önermem denendi onaylandı :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum ben kullanıyorum yeni geçtim eski netim aşırı berbattı şuan aşırı memnunum önerirrim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
her bölgede iyi firmalar farklı kanka. sans birazda.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu sabah saat 10 da kurulum ekibi geldi bağladı daha ilk günüm türknette 50 mbps internet paketini kullanıyorum 45 den aşağı inmedi pingim de stabil bilmyiorum ben gayet memnunum şu anlık

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
3 yıldır 100mbit kullanıyorum 75 tl ye gayet iyi fiber gibi hızı tahüttsüz birde

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben türk.net kullanıyorum oldukça memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım ama yaşasam muhattap olabileceğim birisi yok ne yazık ki tek dezavantajı bu. Millenicom bir tık daha mantıklı turknet'e göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...