Evet kendi altyapıları olsa süper oluyor ama her yerde yok olan yerlerde yaşayanlar baya bi şanslı.Telekom ile aynı altyapıyı kullanıyor. Ping değerlerinde değişiklik olmaz.
Evet, iletişim yönü öyle ama daha faydalı. Saçma sapan uzatma, konuşma ya da problemi anlatma gibi dertler daha kısa sürüyor. Hem en kısa sürede dönüş yapabiliyorlar, hem de net bir verim alabiliyorsun.türknet iyi fakat arama ile çalışmıyorlar ticket ile daha hızlı şekilde dönüş sağlıyrolar
Modem ayarlarımda direk göremedim ama nereden bulabilirim DNS'i?modem ayarlarına gir dns i türktelekom dns yap düzelir o veya telden dns değiştir türknetin dns ile alakalı
türk telekomun alt yapısını kullanıyorlar diye biliyorum benttnet altyapısı varsa geçmeyin ama türknetin kendi altyapısıysa geçin kesinlikle
Görmemişim kanka yoksa kodunla aboneliği yaptırırdımaltyapı guzel ama senın alacagız hız da onemlı hocam . bende turknet kullanıyorum eger gecınce referans olarak kullanan bırını gosterırsen ılk ay hem sen hemde referans olan kısı ınternetını 1 ay ucretsız kullanıyor. benı gostermek ıstersen davet kodum : TLS31GL17YFE
çok sorun yaşıyorlar ve çözüm yine türk telekoma baktığı için haftalarca internetsiz kalabilirsiniz tavsiye etmem o zamantürk telekomun alt yapısını kullanıyorlar diye biliyorum ben
ben teledünya diye bi firmanın kablonet adı altındaki internetini kullanıyorum, 100mbps net ( Bana gelen 90 ile 94 arası ) 1dk da 1gb indirebiliyorum ( mesela epic games gibi eğer hem indirip hem kuruyorsa süre uzayabiliyor ) ben internetten memnunum kesilmeler olmuyor ping ise çok nadir oluyor, olunca modemi resetliyorum düzeliyorçok sorun yaşıyorlar ve çözüm yine türk telekoma baktığı için haftalarca internetsiz kalabilirsiniz tavsiye etmem o zaman
Türknettede aynıymış geldiğinde görücem daha detaylı ama 2.4 ghz bant genişliği ile test yapınca 88 mbps çıkıyor 5 ghz bant genişliğine geçince 128 i görüyor (Alt komşunun interneti) Aynı altyapıyı kullanıyoruz.ben teledünya diye bi firmanın kablonet adı altındaki internetini kullanıyorum, 100mbps net ( Bana gelen 90 ile 94 arası ) 1dk da 1gb indirebiliyorum ( mesela epic games gibi eğer hem indirip hem kuruyorsa süre uzayabiliyor ) ben internetten memnunum kesilmeler olmuyor ping ise çok nadir oluyor, olunca modemi resetliyorum düzeliyor![]()
Aboneliğimi başlattım kurulmasını bekliyorum.dostum ben kullanıyorum yeni geçtim eski netim aşırı berbattı şuan aşırı memnunum önerirrim
halen 75 tlmi kanka 100 tl güncel fiyatıda zam gelmiyor mu ?3 yıldır 100mbit kullanıyorum 75 tl ye gayet iyi fiber gibi hızı tahüttsüz birde