TürkNet'e Geçilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben de senin gibi korkuyordum türk telekom kullanıcısıydım geçtim turknete ve cok memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
1 yıla yakındır türknet kullanıyorum hız konusunda 80 mbps download, uploadım ise 4 mbps arada bir kesintiler olurdu fakat oda benden kaynaklı (ev içi tesisat) ping değerlerinde hiç problem olmadı fakat tek problemi müşteri hizmetleri olmaması hadi olduda bir problem oldu ki arıaza kaydından başka bir çaren kalmıyor artık onuda ne kadar sürede çözülebilir sen yinede çevrende oturan mahallende veyahut ilçende oturanlara sor varsa türknet geçmeni öneririm güzel.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
BEN TURKTELEKOM daydım tarifem bitiiginde turknete geciş yapacam kullanıcıları memnun oneririm

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Fiyat ucuz alabilirsin ve bana göre internetide çok hızlı ben kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
geçmeyen bin pişman samimi söylüyorum bütün internet sağlayıcılarını denedim en çok türknetten memnun kaldım 45 mbps hız alıyordum lolü 8 ms ile oynatıyordu

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Türknet kullanıyorum uploadım 3mb turktelekomda 250 kb dı üstelik daha ucuz ödüyorum

ダーリン
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bak brom sana net bir şekilde uyduneti öneririm türknet yerine ama türknette kötü değildir bu ikisinden birine geçmelisin

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşım geçmiş ama memnun değilim diyordu eskisine göre daha yavaş dedi ama bilemiyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bende türknet kullanıyodum sıkıntı çıktı alt yapı olduğu için süperonline geçtim süper online daha iyi benim tahminimce

Üye
7 HİZMET YILI
türknet e bence geçmelisin ama modemin özelliklerine iyice bak eğer modemin desteklemiyorsa 400 tl ye yeni modem alabilirsin
Post automatically merged:

geç geç düşünme bence

Son düzenleme:
Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlarımız her şeye değinmişler fakat ben ödediğin fiyatı merak ediyorum?
türk telekom bilirsiniz geçirmesiyle ünlüdür eğer çok ödüyorsan bende geçmeni tavsiye ederim
kablo net altyapını da sorgula varsa ona da geçebilirsin
Ben 69 tl ödüyorum turk telekoma fakat canlı derslerde sıkıntı çıkıyor ve akşamları internet kesiliyo.
Post automatically merged:

11 mbps alıyordum TürkTelekom'da iken sürekli ping sorunu vardı bir türlü ilgilenmediler sürekli internet hızım düşüyordu 8 lere kadar düştüğü oluyodu, bende kafam attı sözleşmeyi feshettim 800 TL'nin 550 TL'sini ödediler internet hızım şuan 80'e 4 mbps kesinti yok ping sorunu yok bence tavsiye ederim.
Bende geçicem şuan internet paketim 12 mbps fakat speedtest de 3 mbps altı çıkıyor. Pingi zaten sorma minimum 150 oyunları mobil veriden oynuyorum.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kesinlikle taahhüdün bittiyse geç. 5 yıl türk telekom kullandım her akşam rahat 10 kere internetim kesilirdi hızım 4 mpbs den yukarı çıkmazdı. Turknete geçtim yaklaşık 5 ay oldu aynı alt yapı aynı modem aynı kablolar sabit 15 mbps download 4 mbps upload geliyor 1 kere bile kopmadı. Bi ara butun turkiyede turknet coktu oda bi 4 5 saat surdu aydica taahhud yok bir sey yok kesinlikle oneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...