Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Twitch'e başlayacağım twitch hakkında bir sorum var
dlive falan hikaye twitch başlayacaksan başla dostum . İyice araştır neyi nasıl yapman gerektiğini üşenmeden bu işe girersen bi süre sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir
Twitchde daha çok izlenirsin fakat dlivedaki kadar para kazanamazsın. Twitchden gelir elde etmek için büyük bir kitleye sahip olman gerekiyor fakat dliveda bunu az izleyicide bile gerçekleştirebilirsin. Twitchde kurallar daha esnek fakat dlievda daha katı örneğin küfür etmek ban sebebi olabiliyor. D live ın sadece ismini bilen arkadaşlar yorum yapmazsa sevinirim. İyi forumlar
hocam çok sabır gerekiyor bend 60 gün aralıksız sürekli yayın yapomıştın topu topu max 20 kişi kemik kitle olmuştu o da max yani çok ama çok sabır gerekiyor.Bana soracakolursan twitch , dlive da ne imiş salla derim
izlenmek için kaliteli bir yayın açman lazım kasma donma sorunu olmayan net kaliteli görüntü ve net bir mikrofonun olması lazım şuan ki konuları takip edersen gün geçtikçe daha çok izlenmeye başlarsın.
Twitch'den başlayın. Bence yayın yapmaya başlamadan önce, güzel bir kaliteli mikrofonunuz ve kameranız olsun. Oyun olarakta League of legends öneririm.
Bana sorarsan dlive da açma, hep güncel oyunları oyna mesela among us ın hypelandığı bir dönem vardı, o tür zamanlarda popüler, çok izlenen oyunları oyna hep aynı oyunu oynama ve kesinlikle sistemin iyi olsun ben yayıncı ne kadar iyi olursa olsun kasan bir yayın izlemek istemem , cam açman da tabi ki senin çok çok yararına olur
Twitch'de fazla izlenmek için ya arkanın olması lazım, ya bot atman lazım yayına, ya da şaklabanlık yapmalısın. Insanların ilgisini çekecek saçma sapan hareketler, değişik şiveler ve küfürler gibi gibi... Elinin emeğiyle iyi yayın yapan kaç tane az izlenen tanıyorum... Yazık Çekilişyaparak izleyici sayını yükseltebilirsin, ancak o sadece çekiliş yayınları için geçerlidir işleri bitince gene giderler
Hikayeli oyunlardan kaçın. Neşeli ve içerk çıkarmaya bak neysen o ol küfür etme benim tavsiyem böyle devam edersen yavas yavas olsada belirli bir kitleye ulaşırsın
Bence Dlivedan başlamalısın twitchde bir sürü yayıncı var ve kitlelerin çoğu bir kanal bulmuş durumda çok uzun sürer birde para kazanma açısından dlive öneriyorum