Twitch'e başlayacağım twitch hakkında bir sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
twitche baslamak ıstıyorum nasıl daha fazla izlenirim birde twitch de mi dlive demi daha fazla izlenirim simdiden cevaplarınız ıcın teşekkürlers

XD
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
dlive falan hikaye twitch başlayacaksan başla dostum . İyice araştır neyi nasıl yapman gerektiğini üşenmeden bu işe girersen bi süre sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir :):brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
2 arkadaşımda başlamıltı biri dlive biri twitch dlive a başlayan daha fazla ilerledi nedenini bilmiyorum sadece valorant oynuyor bi de

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Öyle Hemen Hemen İzlenemezsin Çünkü Kaç Tane Yayıncı Var En Basiti Az Kişilerin Olduğu Platformları Denemeni Tavsiye Ederim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
zamanla oluyo 5 10 günde 100 falan izlenmezsin

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Twitchde daha çok izlenirsin fakat dlivedaki kadar para kazanamazsın. Twitchden gelir elde etmek için büyük bir kitleye sahip olman gerekiyor fakat dliveda bunu az izleyicide bile gerçekleştirebilirsin. Twitchde kurallar daha esnek fakat dlievda daha katı örneğin küfür etmek ban sebebi olabiliyor. D live ın sadece ismini bilen arkadaşlar yorum yapmazsa sevinirim. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam çok sabır gerekiyor bend 60 gün aralıksız sürekli yayın yapomıştın topu topu max 20 kişi kemik kitle olmuştu o da max yani çok ama çok sabır gerekiyor.Bana soracakolursan twitch , dlive da ne imiş salla derim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
izlenmek için kaliteli bir yayın açman lazım kasma donma sorunu olmayan net kaliteli görüntü ve net bir mikrofonun olması lazım şuan ki konuları takip edersen gün geçtikçe daha çok izlenmeye başlarsın.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
facebook gaming yeni yayıncılara baya yardım ediyor diye biliyorum. Orayı denemekte fayda var

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam webcam açıyorsan neşeli olmaya insanları eğlendirmeye yönelik olduğuna emin ol sıkıcı bir ses tonuyla konuşma zamanla yükselir izlenirsin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Twitch'den başlayın. Bence yayın yapmaya başlamadan önce, güzel bir kaliteli mikrofonunuz ve kameranız olsun. Oyun olarakta League of legends öneririm.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bana sorarsan dlive da açma, hep güncel oyunları oyna mesela among us ın hypelandığı bir dönem vardı, o tür zamanlarda popüler, çok izlenen oyunları oyna hep aynı oyunu oynama ve kesinlikle sistemin iyi olsun ben yayıncı ne kadar iyi olursa olsun kasan bir yayın izlemek istemem , cam açman da tabi ki senin çok çok yararına olur

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Düzenli yayın yapman lazım bi de çekilişler falan sanırım faydalı oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Twitch'de fazla izlenmek için ya arkanın olması lazım, ya bot atman lazım yayına, ya da şaklabanlık yapmalısın. Insanların ilgisini çekecek saçma sapan hareketler, değişik şiveler ve küfürler gibi gibi... Elinin emeğiyle iyi yayın yapan kaç tane az izlenen tanıyorum... Yazık :rem: Çekilişyaparak izleyici sayını yükseltebilirsin, ancak o sadece çekiliş yayınları için geçerlidir işleri bitince gene giderler :D

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Hikayeli oyunlardan kaçın. Neşeli ve içerk çıkarmaya bak neysen o ol küfür etme benim tavsiyem böyle devam edersen yavas yavas olsada belirli bir kitleye ulaşırsın

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dlive yayıncı sayısı daha az o yüzden dlive başlasan daha hızlı ilerlersin

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence Dlivedan başlamalısın twitchde bir sürü yayıncı var ve kitlelerin çoğu bir kanal bulmuş durumda çok uzun sürer birde para kazanma açısından dlive öneriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
vallahi muhabbetinin iyi olması lazım bence

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dlive'ın bilinmişliği az ancak tutunma ihtimali daha fazla, Twitch çoktan oturmuş kitlelerin kendi yayıncılarını bulduğu bir platform oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...