ajsdjsadjsadjsadjasdjsad cici no no nowooowowowoo haram cici no no no
ajsdjsadjsadjsadjasdjsad cici no no no
cici kullanmıyorum arkadaşımla takas yaptık bana hesap verdi sınırsız alan adı alınıyor
kardeş bilip bilmeden yorum yapma kullanmıyorum hesapda hosting var üzerine alınıyor hesabı kuran ben değilimtab canım tabi hayır kurumusunuz zaten
Ve Aleyküm Selam neresinden ? dörtyol benhataydan selamlar
Skdjakdjsjdjjshxhs ulan hosting aylık 27 liraya alıyorum + alan adı da 1 yıllık ücretsiz skxjsjxjsbx adam burda 30 liraya sadece alan adı satıyor
Beyler domaın farketmıyor dıyorsanız gıdın Freenom"dam alan adı alın Tk neyınıze yetmıyor.
dostum benim dedigim şey bütün alan adlarını kapsıyor senin ücretsiz aldıgın alan adı com dur yada nett tirSkdjakdjsjdjjshxhs ulan hosting aylık 27 liraya alıyorum + alan adı da 1 yıllık ücretsiz skxjsjxjsbx adam burda 30 liraya sadece alan adı satıyor
dostum benim dedigim şey bütün alan adlarını kapsıyor senin ücretsiz aldıgın alan adı com dur yada nett tir
güzel kardeşim benim aldıgım alan adları 1 2 yaada 3 senelik degil aldıgımda herangi bi süre göstermiyor sınırsız tabi benim tahminime göre ki zaten hostingi ben sağlarım ama ayarlamayı bilmiyorum işte.com yada net değil .biz den tut .k12'ye kadar+ ufak bi ek ücret ödeyerek 1 yıllığı 2ye 3e katlıyabılıyorsun. yaptığın iş her türlü mantıksız
kardes konuyu nerden acıcaz bir türlü bulamadımarkadaşlar şuan konuya yorum yapan ilk 3 kişinin alan adını kaydedecegim sonraki alan adları ücretsiz olarak satacagım alan adını com org net farketmiyor 30 tlye satıyorum
Kardeşim burası sohbet yeri mi? Saçma hareketler yapmayın.Ve Aleyküm Selam neresinden ? dörtyol ben
EYW KARDEŞbölüme geldiginde sağ üstde konu aç yeri var ordan açabilirsin
kardeşim sohbet etmiyoruz selam verdi selamını aldım neresi dedim soru sordum sohbet etmiş olsak 2 yorum degil 10 15 yorum olurduKardeşim burası sohbet yeri mi? Saçma hareketler yapmayın.
Anlamadın galiba beni? Konu ile alakasız yorum yapmak yasaktır. Size uyarı vermeyerek görevimi çiğnedim. Şimdi anladın mı? Konuşacaksanız 'ÖM'den konuşun!kardeşim sohbet etmiyoruz selam verdi selamını aldım neresi dedim soru sordum sohbet etmiş olsak 2 yorum degil 10 15 yorum olurdu