Ücretsiz güncel tutulan reklam geçmeli bypass varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sıkıldım esp ile oynamaktan biraz hard hilelerle takılmak istiyorum ama bunun için bypass şartmış bildiğiniz ücretsiz güncel bypass varsa direkt link atın bana özelden

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bayadır araştırıyorum bi tane vardı ama güncellemiyorlar o yüzden kullanamıyorum eskidi biraz bulursam atarım

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ücretsizler de virüs var pc niz de ne var ne yok bulaşıyor ve önemli bilgileriniz hesaplarınız vs çalınabilir

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ücretsizler de virüs var pc niz de ne var ne yok bulaşıyor ve önemli bilgileriniz hesaplarınız vs çalınabilir
reklam geçmeli olanlarda virüs olmuyor çoğunda çünkü reklama tıklayarak ücretsiz anahtar alıyorsun neden virüs olsunki çok saçma

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
reklam geçmeli olanlarda virüs olmuyor çoğunda çünkü reklama tıklayarak ücretsiz anahtar alıyorsun neden virüs olsunki çok saçma
windows hizmetlerinize bir exe aracılığı ile yeni bir hizmet ekleniyor ve system32 nin içine yerleşip tüm windows un içinde bütün klasörlerinize girdiğiniz tıkladığınız herşeyinize ulaşıyor yaptığınız herşeyi görüyor izliyor bilgilerinizi yedekliyorlar tabi size anormal birşey gözükmüyor normal kullanıma devam ediyorsunuz ama onların işine yarayacak birşeyiniz varsa mutlaka elinizden almak isteyeceklerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...