Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olman gayet doğal hem sınav telaşı hem virüs olayı cidden zor umarım kazanırsın tek seferde kazandığım, ve dar ortamda bekledim çıkar çıkmaz hastaneye gittim lanet olsun.
Bende mezuna kalmıştım 2. girişimde doğuş üni kazandım bu yıl ilk sene bitti stres yapma ben girdiğimde sınıfta 40 kişiydik çok gerildim sıcak bastı kalabalık ortamda rahat nefes alamam darlanırım hemen çok şanslısın çünkü covid var aranızda mesafe olacak az kişi olacak çok rahat rahat sorularını çözersin sınava girmeden kestane şekeri ye dershanedeki hocam söylemişti aklımda kalmış inanıyorsan dua et dolu mideyle gitme fazla su içme sınava odaklan dünyanın sonu değil şu an bakıyordumda o kadar strese girmeye gerek yokmuş aha girdim üniversiteye ne oldu kol gibi dersler
kankam aileni bi kere dinlemiceksin tek yaptıkları baskı başka bişey yapmıyolar sınavda da elinden geldigince stres yapmamaya çalış kafanda bişeyler düşünme sorulara odaklan emin ol iyi sonuç alıcaksın
Son hafta ders çalışın ama kendinize deneme sınavı yapın
Heyecanını yenen herşey yapabilir
Biz sınava girdiğimizde amfilerde 50 60 kişi oluyordu yazın sıcağında 60 kişi ile sınava girmiştik
Bende çok stres yapıyordum ama kafana birşey takmazsan rahat edersin bu konuda biraz gamsız olacaksın