4 May 2019 #1 KIIZIL K Varsa Ötesi Onuda Yaşarız Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2019 Mesajlar 107 Tepki puanı 36 7 HİZMET YILI Merhaba bana resimde gördüğünüz gibi bir fotoğraf lazım bunu ben yaptım fakat çok kötü oldu Bana bunun gibi bir shop yapabilecek birisi var mı? Ne kadar gerçekçi olursa benim için o kadar iyi olur
Merhaba bana resimde gördüğünüz gibi bir fotoğraf lazım bunu ben yaptım fakat çok kötü oldu Bana bunun gibi bir shop yapabilecek birisi var mı? Ne kadar gerçekçi olursa benim için o kadar iyi olur
4 May 2019 #2 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI @Crystal Reis senin yardımın gerekiyor. Crystal dostumuzla konuşursan sana yapabilir.
4 May 2019 Konuyu başlatan #3 KIIZIL K Varsa Ötesi Onuda Yaşarız Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2019 Mesajlar 107 Tepki puanı 36 7 HİZMET YILI h4emRe' Alıntı: @Crystal Reis senin yardımın gerekiyor. Crystal dostumuzla konuşursan sana yapabilir. Genişletmek için tıklayın ... Yazdım ama İnşAllah yardımcı olur
h4emRe' Alıntı: @Crystal Reis senin yardımın gerekiyor. Crystal dostumuzla konuşursan sana yapabilir. Genişletmek için tıklayın ... Yazdım ama İnşAllah yardımcı olur
4 May 2019 #4 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI KIIZIL' Alıntı: Yazdım ama İnşAllah yardımcı olur Genişletmek için tıklayın ... Kendisinden PhotoShop isteyen herkese elinden geldiği kadar yardımcı oluyor. O yüzden reisi seviyorum.
KIIZIL' Alıntı: Yazdım ama İnşAllah yardımcı olur Genişletmek için tıklayın ... Kendisinden PhotoShop isteyen herkese elinden geldiği kadar yardımcı oluyor. O yüzden reisi seviyorum.
4 May 2019 #5 #mss M Üye Katılım 30 Nis 2019 Mesajlar 17 Tepki puanı 10 Yaş 26 7 HİZMET YILI cs6'dan yapmak yerine gerçeğini yapsan daha iyi olmaz mı kağıda yazı yazıp foto çekmek ne kadar zor olabilir
cs6'dan yapmak yerine gerçeğini yapsan daha iyi olmaz mı kağıda yazı yazıp foto çekmek ne kadar zor olabilir
4 May 2019 Konuyu başlatan #6 KIIZIL K Varsa Ötesi Onuda Yaşarız Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2019 Mesajlar 107 Tepki puanı 36 7 HİZMET YILI #mss' Alıntı: cs6'dan yapmak yerine gerçeğini yapsan daha iyi olmaz mı kağıda yazı yazıp foto çekmek ne kadar zor olabilir Genişletmek için tıklayın ... Aslında benimde aklıma geldi fakat evde tek kalıyorum ve kağıt kalem yok Dışarı çıkıp almaya üşendim
#mss' Alıntı: cs6'dan yapmak yerine gerçeğini yapsan daha iyi olmaz mı kağıda yazı yazıp foto çekmek ne kadar zor olabilir Genişletmek için tıklayın ... Aslında benimde aklıma geldi fakat evde tek kalıyorum ve kağıt kalem yok Dışarı çıkıp almaya üşendim
4 May 2019 #7 embayeçagne Onaylı Üye Katılım 16 Mar 2019 Mesajlar 54 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 44 7 HİZMET YILI Nasıl mesaj atıcaz Crystal'e benim pek bilgim yok da yardımcı olur musunuz ?
4 May 2019 Konuyu başlatan #8 KIIZIL K Varsa Ötesi Onuda Yaşarız Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2019 Mesajlar 107 Tepki puanı 36 7 HİZMET YILI embayeçagne' Alıntı: Nasıl mesaj atıcaz Crystal'e benim pek bilgim yok da yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıklayın ... @Crystal yazan yere tıklayıp konuşma başlattan mesaj atabilirsin
embayeçagne' Alıntı: Nasıl mesaj atıcaz Crystal'e benim pek bilgim yok da yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıklayın ... @Crystal yazan yere tıklayıp konuşma başlattan mesaj atabilirsin
4 May 2019 #9 HackerBoyS666 H Üye Katılım 28 Nis 2019 Mesajlar 15 Tepki puanı 4 Yaş 26 7 HİZMET YILI Bence direk kağıda Yazıyı Yazıp Yanlarını felan yırtıp siyah bir arka plana koy ve fotoğraf çek, en kolayı ama sen bilirsin
Bence direk kağıda Yazıyı Yazıp Yanlarını felan yırtıp siyah bir arka plana koy ve fotoğraf çek, en kolayı ama sen bilirsin
4 May 2019 #10 AtaXS AMATÖR TASARIMCI Süper Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 817 Tepki puanı 137 Ödüller 6 7 HİZMET YILI kağıt png atarsan belki yardımcı olabailirim
4 May 2019 #11 SherlockHolmes. Seçkin Üye Katılım 30 Eki 2017 Mesajlar 390 Tepki puanı 52 Ödüller 8 8 HİZMET YILI embayeçagne' Alıntı: Nasıl mesaj atıcaz Crystal'e benim pek bilgim yok da yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıklayın ... Aktif üye ol önce şuan atamazsın
embayeçagne' Alıntı: Nasıl mesaj atıcaz Crystal'e benim pek bilgim yok da yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıklayın ... Aktif üye ol önce şuan atamazsın
4 May 2019 #12 LAZCA L Onaylı Üye Katılım 20 Şub 2019 Mesajlar 60 Tepki puanı 11 Ödüller 7 Yaş 45 7 HİZMET YILI
4 May 2019 Konuyu başlatan #13 KIIZIL K Varsa Ötesi Onuda Yaşarız Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2019 Mesajlar 107 Tepki puanı 36 7 HİZMET YILI @#Eq1NoX Hocam konuyu kilitler misiniz konu çözüldü ve hala mesaj atılıyor konuya gereksiz post kasılıyor
@#Eq1NoX Hocam konuyu kilitler misiniz konu çözüldü ve hala mesaj atılıyor konuya gereksiz post kasılıyor