her gün toplam 1 saat felan takılıyorum burda gayet keyif alıyorum yeni bilgiler ediniyorum ve bu yeni sistem olarak ta gayet güzel bi seçenek olms şikayetçi olnalar ban riski olmayan paralı hileleri alsın onlarda banlatıyor zaten kandırılıp kazıklansınlar burada kimse menfaat peşinde değil gayet güzel bi otorite olmus her kez çabasının karşılıgını alıyor <3Benim konularıma da bakabilirsiniz... Bende içerik paylaşıyorum genelde ancak sizin de söylediğiniz gibi 300 mesaj için uğraşan kesim için söylemek istediğim bir kaç şey var.
Ben bu foruma ilk açıldığı zaman kaydoldum ve herhangi bir menfaat içerisinde değildim sizde öyle olmalısınız. İllaki istediğiniz şeye ulaşırsınız ama şunu unutmayın burası bir topluluk! Sadece hile değil bir çok şey hakkında bilgi alabilirsiniz. Günlük hayatınızın sadece 1 saatini bile buraya ayıran insanlar var ve eminim ki buraya ayırdıkları vakitlerinden pişman değiller. Sadece hile kullanıp bir çıkar amaçla buraya gelen insanlar artık şunu aklına soksun! Burası topluluk forumu, abi kardeş forumu, aile forumu, hile forumu deyip geçmeyin. Her konuda yardımcı olurlar! Bende yardım ederim.
En azından vaktinizi sadece oyunla geçirmeyip burada insanlara faydalı içerikler paylaşarak da geçirebilirsiniz. Hep oyun hep oyun emin olun bir yaştan sonra sıkıyor. Yaşınız büyüdüğünde farkedeceksiniz.
Arkadaş edinmek için iyi düşünmüşsün,iyi forumlarYeni kayıt oldum ve arkadaş edinmeye çalışıyorum aslında...
+1 genel düşüncemi yansıtmışsın herkesin böyle duyarlı olması dileğiyle.Arkadaşlar bide şu açıdan bakın zaten olaya geçen youtube da geziyorum rus kanalın biri almış cs go hilesini bizim kendi hilesi gibi tanıtıyor abone ol like atın daha iyisi gelicek diyor gibi şeyler söylüyor. Hani sorsan baksan bir teşekkür bile etmeden indirmiş gitmiştir. LoL ü düşünün dünya çapında hilesi yok nerdeyse adamlar onu bile yaptı ca go düşünün netten free hack indiriyorsun trojan atıp fidye istiyor. Yada pubg lite parasız hilesi yok galiba. Hile kolay kodlanmıyor beyler adam onu kodluyor 50 kere deniyor ban atıyor mu diye. Emeğe saygılı olmak gerekiyor. O yüzden bu forum sizin için bişeyler yapıyorsa sizde bişeyler yapın forum için elin başka milletten gelip alıp götürmesin emek verilen hileyi. Ben sonuna kadar takdir ettim bu sistemi.
Emeksiz yemek olmaz ama gelde bnu bnm cağnım ülkeme anlat
Yani mis gibi 200 iq kokuyor bu sistem
Bence mantıklı dediklerinize katılıyorum.Benim m düşüncem olarak sistemin bu şekilde olmasının sebepleri şunlardır;
✓ Forumda ki aktiflik artıyor.
✓ Hilenin detected olması daha uzun sürüyor. (Hileyi daha uzun vadede kullanabiliyoruz)