ankarada en ucuz salon 8k olunca can acitiyor biraz daspora başlamak
ogle sicaginda mayisip uyuyakaliyorum ya. keske uyumadan durabilsemkanka 1 gün hiç uyuma
ertesi günü gece en geç 1 de uyu sabah erkenden ayaktasınn
güldüm buna dsjfsdkljfsd
hangi ilacti hatirliyor musun ismini?Valla hocam Aynı sorun bendede vardı şöyle 1 hafta uyku ilacı içtim düzene girince bıkratım hala aynı düzende ilerliyorum bana yaradı
benim ev aktar gibi zaten, her seyden var. artik bunyem alisti sanirim etkilemiyor pek fazla. melisa falan da denedim.kanka papatya çayı iç
oyun oyna kanka o saatlerde deankarada en ucuz salon 8k olunca can acitiyor biraz da
Post automatically merged:
ogle sicaginda mayisip uyuyakaliyorum ya. keske uyumadan durabilsem
kasa da isiniyor cok daha sicak oluyor sorma ya.oyun oyna kanka o saatlerde de
Melatonin ilacıdır muhtelemen benim sana kendi uyku düzenimi oturttuğum taktiği söyleyeyim bizim burada migros var sabaha kadar uyumadım saat 9-10 feci uyku bastı uyuyacağım bıraksalar ama mecbur uyku düzenini düzene sokacağız buz gibi suyla duş aldım kahvaltı yaptım anına dışarı attım kendimi çünkü otursam uykum gelecek migros'a gittim migros geceye doğru kapanıyor o yüzden full orada gezdim orada ki çalışanlarla muhabbet vs. falan ettim tüm reyonları ezberledim neredeyse tabi bu sırada ben ayakta uyuyor gibiyim en sonunda saate baktım 21.15 falan civarında eve gittim bu sefer sıcak suyla banyo yaptım bu sefer iki katına binmiş gibiydi üstümde ki uyku yatağa girdim 5 dakika sonra yatmışım sabahta 7.30 gibi falan kalkmıştım bu şekilde düzene soktum yani tavsiye ederim zor bir şey ama yaptıktan sonra düzene sokuyorsun fullhangi ilacti hatirliyor musun ismini?
en yakin migrosa yol aliyorum yarin. soguktur da icerisi simdi.Melatonin ilacıdır muhtelemen benim sana kendi uyku düzenimi oturttuğum taktiği söyleyeyim bizim burada migros var sabaha kadar uyumadım saat 9-10 feci uyku bastı uyuyacağım bıraksalar ama mecbur uyku düzenini düzene sokacağız buz gibi suyla duş aldım kahvaltı yaptım anına dışarı attım kendimi çünkü otursam uykum gelecek migros'a gittim migros geceye doğru kapanıyor o yüzden full orada gezdim orada ki çalışanlarla muhabbet vs. falan ettim tüm reyonları ezberledim neredeyse tabi bu sırada ben ayakta uyuyor gibiyim en sonunda saate baktım 21.15 falan civarında eve gittim bu sefer sıcak suyla banyo yaptım bu sefer iki katına binmiş gibiydi üstümde ki uyku yatağa girdim 5 dakika sonra yatmışım sabahta 7.30 gibi falan kalkmıştım bu şekilde düzene soktum yani tavsiye ederim zor bir şey ama yaptıktan sonra düzene sokuyorsun full
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?