Uyku düzeni nasıl düzeltilir?

Status
Not open for further replies.
neither false nor fake
Emektar Üye
Solutions
595
Reaction
825
Awards
9
Social
6 YEARS OF SERVICE
Selam, beş gündür falan öğlen yatıp akşam uyanıyorum. Hedefim, her gün birkaç saat daha geç yatıp elbet birkaç gün sonra sabah uyanmaktı. Sanırım olmadı beşinci gün sonunda hahaha. Siz uyku düzenini düzeltmek için neler yapıyorsunuz? Önerilere açığım.

Last edited by a moderator:
WARZONE
Seçkin Üye
Reaction
29
Awards
3
Social
5 YEARS OF SERVICE
kanka 1 gün hiç uyuma
ertesi günü gece en geç 1 de uyu sabah erkenden ayaktasınn
güldüm buna dsjfsdkljfsd

Onaylı Üye
Reaction
4
Awards
3
6 YEARS OF SERVICE
Ben daha da bozarak toplamaya çalışıyorum yani öğlen uyumak yerine kahve vb. şeylerle normalde yatmam gereken saate kadar dayanıp akşam yatıyorum dinlenmek için 8 saat civarı uyuyunca toplanmış oluyor bende denemeni tavsiye ederim. Umarım sende de işe yarar

neither false nor fake
Emektar Üye
Solutions
595
Reaction
825
Awards
9
Social
6 YEARS OF SERVICE
spora başlamak
ankarada en ucuz salon 8k olunca can acitiyor biraz da :)
Post automatically merged:

kanka 1 gün hiç uyuma
ertesi günü gece en geç 1 de uyu sabah erkenden ayaktasınn
güldüm buna dsjfsdkljfsd
ogle sicaginda mayisip uyuyakaliyorum ya. keske uyumadan durabilsem

Uzman Üye
Reaction
9
Awards
5
5 YEARS OF SERVICE
Valla hocam Aynı sorun bendede vardı şöyle 1 hafta uyku ilacı içtim düzene girince bıkratım hala aynı düzende ilerliyorum bana yaradı

neither false nor fake
Emektar Üye
Solutions
595
Reaction
825
Awards
9
Social
6 YEARS OF SERVICE
Valla hocam Aynı sorun bendede vardı şöyle 1 hafta uyku ilacı içtim düzene girince bıkratım hala aynı düzende ilerliyorum bana yaradı
hangi ilacti hatirliyor musun ismini?

Üye
Reaction
1
Awards
2
4 YEARS OF SERVICE
her gün bir önceki günki uyuduğun saatten 1 saat önce uyu yerine oturur düzen

Uzman Üye
Solutions
1
Reaction
5
Awards
8
10 YEARS OF SERVICE
Uyku ilaçları var , onlar ağır gelirse uyku veren ağrı kesicileri kullan yatmak istediğin saatte kullanabilirsin

Uzman Üye
Reaction
5
Awards
3
Social
5 YEARS OF SERVICE
önce kafandan bazı şeyleri boşaltman lazım. uyku öncesi kitap okuyabilirsin. Uyku ilaçları mevcut ama tavsiye etmem

WARZONE
Seçkin Üye
Reaction
29
Awards
3
Social
5 YEARS OF SERVICE
ankarada en ucuz salon 8k olunca can acitiyor biraz da :)
Post automatically merged:

ogle sicaginda mayisip uyuyakaliyorum ya. keske uyumadan durabilsem
oyun oyna kanka o saatlerde de

Onaylı Üye
Reaction
0
Awards
1
Social
4 YEARS OF SERVICE
gece yatarken telefonu uzağa koy çok daha hızlı uyumanı sağlıyacaktır

Admin
Solutions
1,051
Reaction
3,384
Awards
22
8 YEARS OF SERVICE
hangi ilacti hatirliyor musun ismini?
Melatonin ilacıdır muhtelemen benim sana kendi uyku düzenimi oturttuğum taktiği söyleyeyim bizim burada migros var sabaha kadar uyumadım saat 9-10 feci uyku bastı uyuyacağım bıraksalar ama mecbur uyku düzenini düzene sokacağız buz gibi suyla duş aldım kahvaltı yaptım anına dışarı attım kendimi çünkü otursam uykum gelecek migros'a gittim migros geceye doğru kapanıyor o yüzden full orada gezdim orada ki çalışanlarla muhabbet vs. falan ettim tüm reyonları ezberledim neredeyse tabi bu sırada ben ayakta uyuyor gibiyim en sonunda saate baktım 21.15 falan civarında eve gittim bu sefer sıcak suyla banyo yaptım bu sefer iki katına binmiş gibiydi üstümde ki uyku yatağa girdim 5 dakika sonra yatmışım sabahta 7.30 gibi falan kalkmıştım bu şekilde düzene soktum yani tavsiye ederim zor bir şey ama yaptıktan sonra düzene sokuyorsun full

neither false nor fake
Emektar Üye
Solutions
595
Reaction
825
Awards
9
Social
6 YEARS OF SERVICE
Melatonin ilacıdır muhtelemen benim sana kendi uyku düzenimi oturttuğum taktiği söyleyeyim bizim burada migros var sabaha kadar uyumadım saat 9-10 feci uyku bastı uyuyacağım bıraksalar ama mecbur uyku düzenini düzene sokacağız buz gibi suyla duş aldım kahvaltı yaptım anına dışarı attım kendimi çünkü otursam uykum gelecek migros'a gittim migros geceye doğru kapanıyor o yüzden full orada gezdim orada ki çalışanlarla muhabbet vs. falan ettim tüm reyonları ezberledim neredeyse tabi bu sırada ben ayakta uyuyor gibiyim en sonunda saate baktım 21.15 falan civarında eve gittim bu sefer sıcak suyla banyo yaptım bu sefer iki katına binmiş gibiydi üstümde ki uyku yatağa girdim 5 dakika sonra yatmışım sabahta 7.30 gibi falan kalkmıştım bu şekilde düzene soktum yani tavsiye ederim zor bir şey ama yaptıktan sonra düzene sokuyorsun full
en yakin migrosa yol aliyorum yarin. soguktur da icerisi simdi.

Status
Not open for further replies.