Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimde ramazandan sonra ilk haftalar öyleydi ama artık geceleri uyku bastırmaya başladı eski düzene geri döndüm vücut zamanla eski düzene alışıyor ama sende erken yatmaya özen göster
1 gün yatma ertesi güne çok güzel yatarsın bitki çayı iç sonrasında sıcak bir duş alıp yat sabahları saat 10 gibi kalkmaya çalış gece 12 gibi yatmak istiyorsan tabi
Yatma ve sabah kalkma alarmı kur
kardeş bende gece 12 gibi uyuyorum sabah 8 civarı kalkıyorum 10dk sonra bida yatıyorum 10-11 arası kalkıyorum ve bildiğin mall gibi kalkıyorum düzeltemedim bir türlü
vucudunu dinlerdirirsen sorun çözülür diye düşünüyorum bende akşamları uyanıp sabah ta oglen 12 kadar uyamıyordum meditasyon yapıyorum karanlık alanda hiç ışık olmayan yerde 5 dk da uyuorum hemen uykum olmadığı zamanlarda gevşetiyor baya adamı salıyorsun kendini kafanda boşluk oluyor hiç bişey düşünmeyince hemen dalıyorsun uykuya ben bunu gözlemleniştim
Aynı sorun bende de var ramazandan önce çok güzel uyku düzeni yapmıştım saat 10 da yatış bidaha 7-8 de kalkıyordum ramazanda sahur vs derken çok bozdum 1-2 zorla uyumaya çalış başka bir yolu yok
bende erken uyuyorum aynısı benimde başıma geldi biraz saçma ama çözdüm uyumamaya alışman lazım ama eğer uyuyamıyorsan 1 2 gün bekle sonra uykun gelir kafan yorulur uyursun