Uyumamak için ne yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
arkadaşlar dün geceden beri uyumuyorum normalde sabaha kadr uyanık kalıp akşam uyanan birisiyim uyku düzenimi düzeltmeye çalışıyorum

saat 12.00 uykum gelmeye başladı uyumamak için ne yapabilirim
en popüler cevap kahve, o yaramıyorsa kalk biraz ayakta bekle oturdukça daha çok uykun gelir o da olmazsa 2 kere falan yüzünü yıka

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bendede öle çok geç uyuyorum bende öyle ama kahve iç uykun açılır veya yüzünü yıka anında açılırsın ama bence erken yatmak daha mantıklı gözlere yazık bozulur yani benim ilerlemeye başlamış bile ben artık erken uyuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kanka genel olarak nescafe seviyorsan 2si1 arada iç sütsüz oluyor yada düz kahve filtre kahve tarzı yada direk bildiğimiz türk kahvesi iç

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Uykunun geldiği saatlerde belirli aralıklarla yatağında yarasa pozisyonuna geç beynine kan pompalanmasını artarsa belki uykun geçici bir süre ertelenir

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum her zaman uyku düzenimi oluşturmak için yaptığım bir şey var o da bir gün boyunca uyumayacaksın ve akşam olduğu zaman erkenden yatıcaksın 10-11 civarı ben böyle yaparak her zaman düzenliyorum. uyumamak için de kahve ve enerji içicegine yüklenmek çok mantıklı değil onun yerine dışarı çık yürüyüş yap soguk hava insanı açar

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bol bol kahve başını soğuk suya sok bi şoklan 20 dk da bir böyle yap

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
her sabah kardiyo sonrasında bir duş zımbasın

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
karanlık ortamda durma kafein iç ama fazlası zarar günden güne istediğin vakitte yatıp kalkmaya başlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...