Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?
uzak mesafe iliskim olmustu 1.5 yıl 2 kere aldatıldım bunu bılmeme ragmen onla cıktım pısmanım hemde cok sımdı devran tersıne dondu ama benı olgunlastıran kısı oydu
8 aylık uzak mesafe ilişkim vardı gerçekten zor oluyor özellikle buluşmak istediğimiz zaman çok masraf edıyorduk ilişkimiz güzel giderken bu yüzden ayrılmıştık
Uzaktan ilişki erkek olarak ne işine yarayacak çok merak ediyorum, bu kız ilgi için uzaktan ilişki bahanesiyle seninle konuşuyor onunla konuşmaya devam et ama o yazmadıkça sen yazma umursama. İlişki için de yan yana olmadığın sürece ilişki olmaz. Çok fazla kişiyle tanışacaksın birkaç kişiye bağlı kalma kendi faydana hareket etmesini bilmelisin sırf o istiyor diye ona ilgi gösterme.
Uzak derken ne kadar uzak. 200 km ötede görüştüğüm biri var daha ilişkim netleşmese de kendisini seviyorum ve seven insan katlanır. Gerekirse haftada bir görürsün yine seversin.