Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
uzak mesafe iliskim olmustu 1.5 yıl 2 kere aldatıldım bunu bılmeme ragmen onla cıktım pısmanım hemde cok sımdı devran tersıne dondu ama benı olgunlastıran kısı oydu

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Çok zor hiç çekilmez ama gerçekten doğru kişi ise o zaman çok sıkıntı olmaz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
8 aylık uzak mesafe ilişkim vardı gerçekten zor oluyor özellikle buluşmak istediğimiz zaman çok masraf edıyorduk ilişkimiz güzel giderken bu yüzden ayrılmıştık

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bizzat yaşıyorum uzak mesafe ilişikisi sevgilim ankarada ben izmirdeyim aşırı zorlanıyoruz dokunamamak kadar kötü bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gerçekten inanıyorsanız mesafeler hiçbirşeye engel değildir hocam

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Bu kadar.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
uzak mesafe ilişkileri çok saçma 2 günde bi sevgili değiştiren tanıdıklarım var çok cringe

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Uzaktan ilişki erkek olarak ne işine yarayacak çok merak ediyorum, bu kız ilgi için uzaktan ilişki bahanesiyle seninle konuşuyor onunla konuşmaya devam et ama o yazmadıkça sen yazma umursama. İlişki için de yan yana olmadığın sürece ilişki olmaz. Çok fazla kişiyle tanışacaksın birkaç kişiye bağlı kalma kendi faydana hareket etmesini bilmelisin sırf o istiyor diye ona ilgi gösterme.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bu yüzden çok acı çeken arkadaşlarım oldu uzak ilişki yapılmaz eğer yaparım diyorsanız hayatınıza 1 kız girecek 4de erkek :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Uzak derken ne kadar uzak. 200 km ötede görüştüğüm biri var daha ilişkim netleşmese de kendisini seviyorum ve seven insan katlanır. Gerekirse haftada bir görürsün yine seversin.