Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yalanlarla dolu bir ilişki oluyor genelde tavsiye etmem yalnız yaşamayı tercih ederim uzak ilişkiden daha iyidir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum uzun yıllar farklı farklı insanlarla uzak mesafe ilişkisi yaşamış biri olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki, bu ilişkiyi yürütebilmek tamamen iki tarafın da gücüne kuvvetine bağlı. Eğer taraflar birbirine saygı duyuyor ve anlayış gösteriyorsa, aradaki mesafe 4 haneli rakamlara ulaşsa da sen bu ilişkiyi kolayca götürebilirsin. İşte dediğim gibi, tarafların tutumu ve sevgi durumu çok önemli. Fakat taraflardan biri çirkefleşiyor, karşı tarafa olumsuz davranıyor ve ayrılmak istiyorsa, herhangi bir taraf olabilir bu, ilişki bir raydan çıktı mı tam çıkıyor ve tekrar sokamıyorsun. Tekrar rayına oturtabilsen de, taraflardan biri diğerini mental olarak bir kez yorduğu için devamı gelmiyor. Sürekli patlak veriyor ilişki.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam anlıyorum senı duygularını yaşamak ıstıyosun fakat uzak mesafe ilişkisi hiç saglıklı degil.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim hiç uzak mesafe ilişkim olmadı. Olmasını da istemezdim açıkçası. Sağlıklı bir şekilde yürütebileceğimi düşünmüyorum. İki taraf da birbirinin yanına sık sık gitse de her zaman yan yana olamamak, çok ihtiyaç duyduğunda yanında onu görememek, çoğu zaman dokunamamak vb. Çok zor şeyler benim için. Sizin uzak mesafe ilişkiniz var mı veya oldu mu? Nasıl yürütüyorsunuz/yürüttünüz?
hiç iyi bişey değil normal yakın mesafede dün ayrıldım saçma sapan bişey yüzünden hep ben haksızım :(

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
3 yıl uzaktan ilişki yasadık ve 5 yıldır evliyiz bence bu taraflarla alakalı seven insan her türlü seye dik durur :) önemli olan sevgi gerisi tamamen bahnae önemli olan güven

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Uzak mesafe asla gerçek ilişki değildir, kimin eli kimin cebine belli olmaz.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Doğru ve karakterli bir insanla belki denenebilir ama ne kadar uzun sürer bilemiyorum büyük ihtimal belli bir zamandan sonra ilişki zarar görecektir ama yaşanılacaksada gerçekten doğru insanı bulmak önemli diye düşünüyorum bu konuda

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim hiç uzak mesafe ilişkim olmadı. Olmasını da istemezdim açıkçası. Sağlıklı bir şekilde yürütebileceğimi düşünmüyorum. İki taraf da birbirinin yanına sık sık gitse de her zaman yan yana olamamak, çok ihtiyaç duyduğunda yanında onu görememek, çoğu zaman dokunamamak vb. Çok zor şeyler benim için. Sizin uzak mesafe ilişkiniz var mı veya oldu mu? Nasıl yürütüyorsunuz/yürüttünüz?
bana göre uzak ilişkinin çok bir samimiyeti yok çünkü çok sık görmediğin bir insana nasıl güvenebilirsin ki?..

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bence uzak mesafe ilişkisi olmaz ama ben normalde yan yana olduğum her günümü beraber geçirdiğim sevgilimden üniversiteden dolayı uzak kalıyorum ara ara bir kaç ay ikimizde farklı şehirlerdeyiz o şekilde oldumu uzaktanda olsa yürütebiliyorum ve yürütülebilir olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sana katılıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evliyim eşim istanbula atandı 1.5 yıldır ayrıyız maddi manevi olarak çok zorlanıyoruz Allahtan daha çocuk yok eş durumundan dolayı atama da yapmıyorlar ne yapacağımızı şaşırdık artık

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Uzak mesafe ilişkisi güzel bir duygu yaşatsada mümkün olması zor bir birliktelik. Yaşadığım bir eski ilişkim vardı. Çok üzülüyoruz sonra. Yapmayın yaptırtmayın :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
realde sevgili yapamayan çocukların sanalda kendini tatmin etmeye çalışması

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uzak mesafe ilişki yürümez her zaman bir sorun çıkar. Uzak durmanızı tavsiye ederim.