Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Üye
2 HİZMET YILI
Uzak mesafe ilişkileri aşırı riskli yakınında bulunan insanlar bile birbirini aldatabiliyorken uzakta olan insan neler yapmaz. Ayrıca insan yapısı gereği bir süre sonra yanında oturup gözlerinin içine bakıp muhabbet edebileceği birini arar o yüzden pek o topa girilmemeli

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
günümüz ilişkileri cinsellik temelli olduğu için çok zor birşey

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kitabın ortasından konuştun dayı

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
yüksek riskli birşey ama yüksek risk yüksek ödül demek, onca yıl uzak durduktan sonra kavuşma anındaki o inanılmaz özlem...

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uzun mesafe ilişkisi bence olmuyor. Kendi yaşantımdan biliyorum :(

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yakın zamanda bir kızla uzun mesafeli bir ilişkim vardı ve aramızda 2.500 kilometre mesafe vardı. Maalesef buluşmadan ayrıldık ama bu çok zor. Bir insandan canlı sıcaklık istiyorum - ona sarıl, öp, onu kucakla ve ona ihtiyacın olduğunu ve onu ne kadar sevdiğini göster, vücudunun sıcaklığını hisset ve birlikte olduğun için mutlu ol - ne yazık ki tüm bunları bir anda başaramazsın. uzaktan ilişki

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hemen hemen maddiyat tüm sorunları çözüyor ne kadar çok para o kadar az sorun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uzak mesafe ilişkisi yürümüyor ben yürütebilen görmedim. Çok sevseniz bile bir gün bitiyor, çünkü ilişkiyi tek ikiniz yaşamıyorsunuz. Bitince de üzülen taraf sen oluyorsun tecrübeyle sabittir, bizzat yaşadım 3-4 ay kendime gelemedim. Uzak mesafe varsa ilişkiye başlamayın abi o ilişkiden bir hayır gelmiyor

⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Pandemiden önce uzak mesafeli ilişkim olmuştu ayda 1 2 defa da görüşüyorduk öyle çokta uzak mesafe değildi 3 saatlik yol. Sonrasında covid laneti patlayınca görüşemez olduk ve haliyle birbirimizden soğuduk zamanla. Al mektuplarını ver mektuplarımı diyerek yol verdik birbirimize

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
uzak mesafe ilişki olmuyor aga iki tarafta ilgi istiyor

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tanrıya inancın var ise yapabilirsin, sonuçta onu da görmüyor ve temas edemiyorsun. İkisi çok farklı şeyler ama temeli bu hocam. Uzaktan ilişkiler ya evliliğe gider yada kıvılcım bile çıkmaz.