Uzak mesafe ilişkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
En uzun ilişkilerimden biri hala da konuşuyoruz 4 sene oldu. beni gerçekten anladığını düşündüğüm nadir insanlardan kendisi. 1 kere ayrılık yaşadık ayrılık sebebimiz ailesel konulardı. kırmadık kırılmadık sadece kabullendik durumu. ama mutlu olsun o. başım sıkıştığında hemen yazdığım ya da en mutlu anımda ilk yazdığım kişi ama uzak olması cidden zor

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kişiden kişiye değişir güzelde olur kötüde

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kişilerin iradesine bağlı olan bir mesele kimine göre gayret kimine göre boşa kürek çekmek

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bir zamanlar sevgilimle uzak mesafede yaşadık ve bu ilişki bazen zorlu olabilirdi. Bir yaz tatili sırasında sevgilimle bir haftalığına bir araya gelebilmeyi planladık. Heyecanla bu buluşmayı bekledik ve nihayet o gün geldi. Havaalanında buluştuk, ve o an duygusal bir an yaşadık. Ancak, tatil sona erdiğinde ve tekrar ayrılma zamanı geldiğinde, ayrılmak oldukça zor oldu. Havaalanında vedalaşmak ve tekrar ayrı şehirlerde yaşamaya başlamak gerçekten duygusal bir anıydı.

Bu anı, uzak mesafeli ilişkilerin hem sevinçli hem de zorlayıcı olabilen yanlarını yansıtıyor. Birbirimizi tekrar görmek için sabırsızlanırdık, ama aynı zamanda birbirimizden uzak kalmak da zorlayıcıydı. Ancak bu tür ilişkilerde yaşadığımız bu tür duygusal anılar, ilişkimizin güçlenmesine yardımcı oldu ve her buluşmada daha da değerli hissettik. Sonra ne oldu biliyor musun? Neredeyse her uzak ilişki gibi sonu hüsran.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
en uzun ilişkimdi uzak mesafe adı üzeri uzak olan bişeyin zanıda fazla oluyor uzun sürüyor

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Olmaz kral uzak muzak yürümez 4 kişilik ilişki olur

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Uzaktan ilişki olmaz. Sen orda sevdiğinin ne yaptıgını bilmeden

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Uzak Mesafe ilişkileri bence çok boştur kendin deneyimlemiştim zaten eninde sonuna ayrılıyorsun zaman kaybı bunun yerine kendine yatırım yapsan çok daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
thank you for these great choicesaşırı zor'kötü bir tuygu bence yaşanmamalı.

fac

Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Uzak mesafe ilişkisi çok sıkıntı çoğu kişi için neredeyse imkansızdır e tabi dillere destan bi aşka sahip değilseniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şu an uzak mesafe ilişkim var ve kendisi çok değer verdiğim birisi, ben de onun için böyleyim bunu bilmekten öte hissedebiliyorum. Kendisine güveniyorum ve o da bana güveniyor bu yüzden bir sıkıntı görmüyorum uzak olmamız konusunda ancak uzak olmanın güven konusu dışında eksik hissetmek gibi kötü yönleri de var. En çok da bunlar yoruyor beni son zamanlarda. Mesela şimdi Tunalı'da kız arkadaşımın üşümüş ellerini tutup ısıtabilir, onun en sevdiği dizileri filmleri sarılarak izleyebilirdik. Maalesef uzak olunca bunlar da zor oluyor. Yine de elimizden geldiğince buluşup hasret gideriyoruz.

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
aslında bu işe makara olarak bakıyorum, bu işte dediğin gibi ciddi olunabilecek bir şey yok fakat bazı insanlar için daha özgüvenli olmalarını sağlayan bir durum oluyor yüz yüzeyken yaşayamayacağın, söyleyemeyeceğin kelimeleri söylemesi v.s çekici geliyor olabilir benim dediğim gibi makaraya aldığım bir muhabbettir. 2 kez yaşadım sanki 5-6 senelik ilişkimmiş gibi ağlamaları çok komiğime gidiyordu :lolnad:

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kıza dokunamıyorsan o ilişki değildir arkadaşlıktır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Zor bir durum. Olur diyenin yanında uzak diyende gördüm ama benim fikrim olay kişilerde bitiyor. Uzaklık ve zaman ölçütleri ne bunlarıda dikkate almak gerekiyor mesela olduğun yere 1 saat uzakta da olabilir 12 saat uzaktada ya da 1 aylık bir ayrılık veya bir yıllık bir ayrılıkda. Kişide biten detaylar bence. Her şey gönlünce olsun.