bu arada içinde virüs yok kardeşim bilen bilir daha önce wolftü hileleri yapmışlığım var kimse virüs bulaştı demedi ama hilede virüs gözükür çünkü en basitinden kodların içine password ve ***** gibi değişken ekle virüs taraması bunu algılar ve virüs der . hileyi ben kaldırdım bu arada sadece o zamanlık indiren indirsin diye eğer hileyi tamamlarsam belki paylaşabilirim. şuan fps düşmesi gibi performans ile ilgili şeylerle uğraşıyorum.
Bildiğim kadarıyla GlowESP ban atıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 ay önce kullandığım programdı bu, ikinci maçımın ortasında oyundan attı ve anında VAC yasaklanması verdi. Yanlış hatırlıyor olabilirim, bilemedim şimdi
Bildiğim kadarıyla GlowESP ban atıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 ay önce kullandığım programdı bu, ikinci maçımın ortasında oyundan attı ve anında VAC yasaklanması verdi. Yanlış hatırlıyor olabilirim, bilemedim şimdi
5.GÜN VE ban yemedim dediğim gibi sen yaptıysan eline sağlık gerçekten iyi olmuş öyle çok bi fps düşmesi yaşatmıyorda ama dahada geliştirip paylaşırsan iyi olur herkes yararlanır
o senin hatan ben belli etmiyorum ses kasılcak yerde çıkıp vuruyorum falan yani profesyonel şekilde kullanırsan hileyi kimse anlıyamaz kolayca owerwatchda