merhaba valorant'da macro - hile vs hiç bi şey kullanmama rağmen -152 donanım ban hatası alıyorum şaka gibi
işin garibi şu : 152 hatası alıyorum,bazen karaktere girebiliyorum.
Bilgisayarımda 3 parti hiç bi yazılım yok
hadi diyelim (ki öyle bi şey yok ) hile kullandım ama karakterim banlı değil ? bu valorantın bu saçmalığı nedir arkadaşlar ?
Bir iki yerde gördüm bu hatayı cyperpunk crackli oynadıktan sonra bu hatayı aldıklarını belirtiyorlardı. Şöyle bir çözümle sorunu kaldırmışlar diğer forumlarda :
videoya bakayım teşekkür ederim yani tamamen saçmalık vakit geçirmek için oynuyoruz pc'de hiç bi yazılım dahi yok 4-5 aydır sorunsuz oynuyordum böyle bi sacmalık cıktı karşıma cıldırıcam
hwid ban 152 hatası ip ban gibi bi şey evet ama pcde hiç bi illegal program , veya karakterde kullanmama rağmen böyle bi hata alıyorum ki zaten karakterim banlı değil başka pcden giriş yapabiliyorum
kanka vanguard'ı antivirüs programı gibi düşün sırf valorant hillerine değil kendini kıllandıracak her şeye çözüm olarak ban yemeni sağlıyor hile açmana gerek yok mesela bir oyuna ***** indirdin yiyebilirsin , bir stüdyo yazılımına da aynı şekidle veya gerçekten bilgisayara bir virüs mü girdi yine aynı şekilde ban yiyebiliyorsun hatta ilk zamanlarında esetnod32 ile çakıştığı için eset kurulu sistemlerin birkaçı da haksız yere ban yemişti kısacası bilgisayarında kaynağını bilmediğim bir dosyayı kendine tehdit olarak görmüş olacak ki cihaz banı yemişsin ticket açarsan 3 ay içinde açılacağını öğrenirsin hile kullanıp kullanmaman önemli değil kendimden biliyorum arkadaşın dediği gibi cyberpunk cracki attıktan sonra oyuna girememeye başlamıştım ama çözüm olmadı video tabi 3 ay yediğimi öğrendim daha o zamandan beri codex vb. oyunlar oynamak için ayrı disk, işletim sistemi kullanıyorum
kanka vanguard'ı antivirüs programı gibi düşün sırf valorant hillerine değil kendini kıllandıracak her şeye çözüm olarak ban yemeni sağlıyor hile açmana gerek yok mesela bir oyuna ***** indirdin yiyebilirsin , bir stüdyo yazılımına da aynı şekidle veya gerçekten bilgisayara bir virüs mü girdi yine aynı şekilde ban yiyebiliyorsun hatta ilk zamanlarında esetnod32 ile çakıştığı için eset kurulu sistemlerin birkaçı da haksız yere ban yemişti kısacası bilgisayarında kaynağını bilmediğim bir dosyayı kendine tehdit olarak görmüş olacak ki cihaz banı yemişsin ticket açarsan 3 ay içinde açılacağını öğrenirsin hile kullanıp kullanmaman önemli değil kendimden biliyorum arkadaşın dediği gibi cyberpunk cracki attıktan sonra oyuna girememeye başlamıştım ama çözüm olmadı video tabi 3 ay yediğimi öğrendim daha o zamandan beri codex vb. oyunlar oynamak için ayrı disk, işletim sistemi kullanıyorum
Cyberpunk ile alakalı olduğunu düşünmüyorum bende ***** indirip baya oynadım sonra sıkıldım sildim oyunu ve ban yemedim. -52 tarzı bir hata alıyordum oyun içinde sürekli atıyordu. Riota mail attım defender kapat falan dediler birkaç test yaptırdılar ve sonradan baktım ki pcmde virüslü bir program varmış virüstotale koyduğumda 50 den fazla antivirüs programı virüs gösteriyordu o programı sildim pc mi tarattım riotun dediklerini yaptım sorun çözüldü.
valoranta ilk giriş yaptığında sürekli donanım hatası istemci hatası alıyorsun bu hatalardan sonra oyun bilgisayarına optimize oluyor hatalar azalıyor ve bir süre sonra hiç hata almıyorsun herhangi bir değişiklik yapmana gerek yok
van 152 hwid bandan kaynaklanıyor geneldebende sahibim hile kullandıgım için ban yemiştim seninki anormal bir durum reis ticketin cevabını beklemeni tavsiye ederim çünki youtubede videoalrın yarısından çoğu yalan dolan durumu daha kötü hale getirebilir