Valorant Account Checker [FREE]

⭐⭐⭐⭐⭐
Donator
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kankam Worldlist text i ni kendimiz mi kuruyoruz masaüstüne eğer öyleyse yaptım fakat start dediğimde hata alıyorum yardımcı olursan seviniirm.
Aldığım hata:
NotSupportedException
This config does not support the provided Worldlist Type(bunu halletim sanırım fakar şimdi farklı bi hata veriyor)

ArgumentException hatası

öncelikle masaüstüne örn: check.txt wordlist oluşturacaksın içeriği id : pass şeklinde olacak (boşluksuz) ve alt alta yapacaksın
id : pass
id : ass gibi yoksa hata alırsın ardından select wordlist ile bunu secip start vereceksin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
öncelikle masaüstüne örn: check.txt wordlist oluşturacaksın içeriği id : pass şeklinde olacak (boşluksuz) ve alt alta yapacaksın
id : ass gibi yoksa hata alırsın ardından select wordlist ile bunu secip start vereceksin
tamamdır oldu bende txt dosyası boştu o yüzdenmiş :) teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
id:pass listesini 200+ nerden bulabilirim acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
detaylı anlatım için teşekkürler fakat lol için de olduğu zaman alıntı yaparsanız sevinirim <3

⭐⭐⭐⭐⭐
Donator
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
arkadaşlar videolu anlatım var izleyin hiçte zor değil ayrıca bazı kişiler user pass nereden bulacağız demiş satın alacaksınız suhq suh uhq tarzı comboları onları checkleyeceksiniz

AvA
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Looks nice, but it will be hard to find good proxies