Valorant aim nasıl geliştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ne kadar fazla oynarsan o kadar çok gelişir mantığı basit

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
poligon da 30 dk - 1 saat takıl, mouse çok önemli olduğundan eline göre bir mouse satın al, ben düşük hassasiyette oynuyorum çok düşük değil yani elim nereye dönüyorsa karakter de oraya dönüyor, tam tur için mouse birkaç kez çekmek zorunda kalıyorum fakat böyle alıştım, hassasiyeti yükseltsem daha kolayıma gelir ama ona da alışmam gerekecek, bence düşük hassasiyette mecburen daha iyi oynamak zorunda kalıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Do DM and range. Aimlab and Kovak doesn't really help that much. As you play more you are building that tactical fps experience and that game sense. There's no other way to be better at it aside from putting more efforts and hours with the game

PS., do not be tilted as well hahaha

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
to be an expert in something, you must first put in practice. You should be dropping into the range before you queue up, practicing your “flick” aiming and tracking, or getting a feel for Valorant’s arsenal of weapons.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
steamden aimlab indir oradan aim kasabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aimlab var fakat pek önermiyorum en iyisi DM dir fakat sen baya çöp yazmışsın o yüzden dm de seni harcarlar 1 2 hafta full poligonda flick ve reaction çalış sonra dm gir

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
farklı sensivityler deneyerek kendine en uygun olanı seçebilirsin
Post automatically merged:

crosshair ayarların da çok önemli

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aimlab kullanabilirsin onun dışında antrenmana girip sağa sola yürüyüp bir botu hedef alıp crossu kafasında tutmaya çalış.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
düşük hassasiyet + poligon çalış sende gelişirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben aimlab indirdim pek faydasını görmedim ama valoranttaki deathmatch modunda 4-5 el atsan günde gelişir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
internetten araştır aim nasıl gelişirilir bak onlara bak onlar sana yardımcı olçaklardır bide benim önerim aim lab diye oyun var ordan kendingi geliştir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
steam aim lab indir kullan ben 2 ay kullandım işime yaradı aim yanıyor bildiğin mükemmel programı ücreti yok bedava indirebilirsn.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aimlab indir ve her maç öncesi kullan mauspedini ve mausenı temizle düşük hassasiyete alış büyük mausped kullan kendini çok geliştirirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
düşük sense alışmanı tavsiye ederim bunun içinde hergun 1. olana akdar dm at 1 2 ay içerisinde ister istemez rak atlarsın

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam öncelikle eve aimlab gibi ek programlar geliştirme sağlar reflekslerin kuvvetlenir ama asla unutma hiç bir 2.program aslının yerini tutmaz o yüzden günde en aşşağı 20 kez dm oyna
poligonda en hızlı şekilde zor modda oyna her bunları yaptığında derecesiz gir kendini dene reflekslerini dene gelişme yoksa bi daha zaten 3-4 denemede değişimi göreceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...