Valorant aim nasıl geliştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sistemin ekipmanların ne durumda? klavye mouse çok önemli detaylar bir de başka bir pc de oynamayı dene bakalım hala aynı mı

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Açıkçası ben yardımcı programların faydalı olduğunu düşünmüyorum günde düzenli olarak dm girip ranked atıyorum şu an yücelik 3 üm yardımcı programlardan aim geliştirmeyi sağlıklı bulmuyorum bence gir ve sadece günlük dm atıp full odak ranked oyna en önemlisi de tilt olma

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
pratik yapıcaksın hep başka yolu yok bide doğru ayarlama

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
tek gerçek aimlab

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
poligonda alıştırma yap yukarda atılan videolardaki alıştırmaları yapabilirsin

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Esport Training. AimLab de deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben Valorant oynuyorum ve aimim gerçekten berbat. Önüme çıkan adamı vuramıyorum hatta bazen yerinde duran adamı bile vuramadığım oluyor ve bu gerçekten can sıkıcı. Bunun üzerine AimLab'e başlamaya karar verdim ve 1 hafta düzenli bir şekilde her gün AimLab'de antrenman yaptım ancak aimimde hiçbir gelişme olmadığını fark ettim, neleri yanlış yapıyorum? 1 hafta aim geliştirmek için kısa bir süre mi? AimLab haricinde neleri denemeliyim, yardımcı olabilir misiniz?
günde birkaç saat deathmatch at kafadan ve düz durarak vurmaya çalış sağ sol yapa yapa adama doğru koşarak sıkarsan seker

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Eğer büyük başarılardan hasta olmak istiyorsan, değiştir ve sillini ve çevikliğini pompalamak için rekorlar kır

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardesım aımlab ayrı valoda gelıstırmek ıstıyorsan poligon

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
helliantvnin aim geliştirme antrenmanı işe yarıyor dene knk tavsiye ederim

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben Valorant oynuyorum ve aimim gerçekten berbat. Önüme çıkan adamı vuramıyorum hatta bazen yerinde duran adamı bile vuramadığım oluyor ve bu gerçekten can sıkıcı. Bunun üzerine AimLab'e başlamaya karar verdim ve 1 hafta düzenli bir şekilde her gün AimLab'de antrenman yaptım ancak aimimde hiçbir gelişme olmadığını fark ettim, neleri yanlış yapıyorum? 1 hafta aim geliştirmek için kısa bir süre mi? AimLab haricinde neleri denemeliyim, yardımcı olabilir misiniz?
tecrubeyle bu kadar basit

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka maçlardan önce 10 dk poligonda sadece kafa atışı yap gün geçtikçe hızlanıcaksın ardından en az 3 maç ölüm kalım savaşı yap

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bence kanka aim lab ve valorantta alıştırma bölümünde günde 1 2 saat antreman yaptıktan sonra 1 ay içerisinde aimin oturmaya başlar şahsen ben öle yapıyorum gayette iyi şuan

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Tavsiyem ölüm maçı oynaaa. En iyi ölüm maçında ain kasılıyor..

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum hs lik kırmızı sprey ayarlamalısın antrenman moduna girip biraz kafaya atmaya çalış crtl basarak falan dene shift dene ama kafaya odaklan sadece

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bol bol antreman yap ve maous asağı cekme hızına alıs ates ederken

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ölüm maçında skorunu önemsemeyip one tap çalışmak çok geliştiriyor ben poligon yerine ölüm maçımı tercih ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...